Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
17 aug 2012 1360 vizualizări
Ce pitzi o arde cu maşina lu’ domnu’ preşedinte?

Şi pentru că vorbim despre lady care se plimbă cu maşinile prin gropile lui Bacinschi, trecem la capitolul pitzi care conduce maşinuca lui tata vitreg. În cazul în care vă întrebaţi cine este domniţa care încalecă trotuarele cu merţul lu’ domnu’ preşedinte, ea este Ralucea Dumbrăviţa, fiica Lucreţiei, prietena lu’ Moprişan. Pitzi Ralucea a fost şi ea văzută arzand motorina prin oraş cu maşina de baron. Şi dacă înainte de alegeri merţul wex mai era văzut în faţă de Cejex, unde domnu’ preşedinte mai semna cate o hartie, două, acum, de cand Pontănacul face varză guvernarea şi Moprişan stă pe la Bucale, Ralucea o arde cu maşina de la tereasă la cafenea şi înapoi. Nouă, sincer, pentru discreţie şi eleganţă, ne place mai mult de Mădălina.

 

Lady cabrio

=Madame Plăcy, mai nou devenită Lumi Bucuriei, suceşte în continuare capetele domnilor. Şi nu neapărat pentru coafura sa, ci pentru maşinuţa cabrio cu care se plimbă prin Focsangeles. Senatricea a fost văzută zilele trecute prin cartierul unde îşi are hotelul şi fabrica, conducand decapotabila de parcă era pe la Saint Tropez. Mai lipsea perechea de ochelari şi eşarfa Hermes. Şoferii curioşi să vadă ce piesă conduce maşinuţa cabrio mai-mai că au fost la un pas să provoace accidente. Ce face maşina din femeie, domnule!

Ninel şi Siforin merg la primarii lui Tralalin cu oferte liberale

Şi pentru că în ediţiile trecute vă ziceam de Siforin că are dor de Preafăcătură, acum vă spunem mai multe despre fostul perfect democrat şi liberal. Între timp, pentru că vara Nini şi Siforin nu dorm, s-au petrecut nişte chestiuni demne de luat în seamă. Cică Siforin a preferat, după retragerea laşă a candidaturii împotriva lui Moprişan, să rămană decat liberal. Şi pentru a face dovada credinţei faţă de partidul din care a plecat, cică umblă prin judeţ, de manuţă cu Ninel, pe la primarii PDL. Nu ca să-i salute sau să le vandă vreun calculator, ci pentru a-i convinge să devină brusc şi deodată mai prietenoşi cu liberalii. Că doar le atarnă şi pedeliştilor un “l” în coadă. Vremurile în care Ninel îl înjura cu toţi dinţii pe perfectul democrat Siforin au trecut, aşa cum şi fostului prefect pare că îi place mai mult galbenul decat portocaliul.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fane, acum 4269 zile, 18 ore, 33 minute, 53 secunde
De acord cu optiunea ziarului,cu mentiunea ca diferenta este facuta de gena materna care nu suporta comparatie. O doamna, tot doamna ramane !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.