Caterincă Mioritică

În parcarea lu’ fratello Opri nu parchează nici maşinile de jucărie

Ziarul de Vrancea
11 mai 2012 5708 vizualizări
în schimb, a muşcat rău de tot din terenul de sport al uniriştilor

Vă spuneam mai demult, tot pe la pagina de barfe, cum că terenul de sport de la Unirea ar fi ajuns în mainile dibace ale frăţiorului cu care Marean împărţea ghetuţele cand erau mici. Între timp, terenul a fost împrejmuit şi transformat în parcare privată. Unde staţionarea costă 3 lei! Plimbandu-ne şi noi prin oraşul nostru cel schimonosit de spaţii verzi, am constatat că la parcarea din coasta colegiului, unde altădată elevii zburdau veseli după mingea de baschet, pe vremea cand oamenii chiar erau puşi pe primul loc, nu stăţiona nicio maşină! Dar niciuna! Nici măcar o maşinuţă mică de jucărie. Nici măcar un volănaş de maşinuţă de jucărie mică-mică nu era. În schimb, era taxatoarea care se topea în soarele arzător de la orele pranzului care, ca să nu stea singură cuc, îşi adusese un caine maidanez care să-i ţină de urat. Păi nu mai bine se străduia Primăria lui Didi muştiuc să ţină spaţiul ăla pentru nişte copii de liceu? Despre care şi aşa se spune că ajung să fie obezi de atata stat la calculator… Dacă ar fi avut loc de alergat erau şi mai sănătoşi, mai supli şi mai oxigenaţi la creier. Aşa, stăm să ne bată soarele în cap în parcarea betonată a lui Adiţă Opri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.