Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
10 feb 2012 5162 vizualizări
Baronul a rămas fără oglindă la Jeepan de cînd e ofticat pe Dragoş

Iarna a făcut pagube şi în parcul de maşini pe care nu îl are baronul de Vrancea. Cum de la finele săptămînii s-a tot plimbat pe drumuri pentru a-şi face şi el puţină imagine, ofticat că lui Dragoş îi flutură urechile căciulii prin zone sinistrate, salvează gravide şi îşi face campanie la minus multe grade,  Oprişan a cam nenorocit Merţul de armată. Maşina a fost surprinsă într-una din aceste zile, înainte ca proprietarul sau, mai bine spus şoferul, pentru că autoturismul a la Radu Mazăre nu este pe declaraţia de avere, să se plîngă de Guvern într-o conferinţă de presă. Merţul a rămas fără oglindă retrovizoare, semn că Mare han nu ţine prea mult la ceea ce nu este al lui. Iar de sub maşină se vedea şi o colecţie de ţurţuri.

Mustangul junior, mustrat de Băselu că stă prea mult la… comunicaţii

Nici nu şi-au luat bine în primire ministerele, că tineretul guvernant a intrat în gura marinarului şi a cîrcotaşilor de prin Palatul Victoria. Neştiind care-i treaba cu protocolul la depunerea jurămîntului, unul dintre miniştrii mioritzici a comis-o. Nu foarte tare, însă de ajuns cît să-l facă pe Băselu să-l remarce şi să se pronunţe, ca un tătic care-şi dojeneşte “copchiii”. Asta acum, că mai spre alegeri probabil chiar îi va urechea. Faza este că Mustangul junior, ministru la 32 de ani, de atîta fericire şi emoţie, după ce a jurat că va guverna bine, după ce a dat mîna cu primii trei oameni în stat, s-a oprit la o şuetă cu miniştrii colegi. Îşi intra în pîine adică, comunica, pentru că doar e şef la Comunicaţii. Prea mult însă şi într-un moment nepotrivit, după cum l-a dojenit părinteşte (politic) Băselul. Şi asta n-a fost tot, pentru că la prima şedinţă de Guvern, miniştrii au venit fără tablete, fără laptopuri şi fără... foi de scris. Cînd au văzut că e de notat, că doar premierul nu vorbeşte la pereţi, ministraşii s-au uitat unul la altul, în stînga şi-n dreapta şi au cerut de la cei prevăzători nişte hîrtiuţe pentru notiţe. Păi dacă aşa începeţi treaba, măi copchii, nu prea e de bine. Oţi fi voi cabinetul “intelligence”, dar nu v-o luaţi în cap din prima zi. La cît de tineri sînteţi sigur mai găsiţi prin bibliotecă nişte caiete studenţeşti şi nişte coli albe, ce naiba!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.