Caterincă Mioritică

Fratele Oprişan şi-a mai tras un teren pe care nu va pune gazon

Ziarul de Vrancea
3 feb 2012 1366 vizualizări
Cîrcotaşii milcovieni zic că fratele baronului, regele gazonului ratat de pe stadioane, Hadrian Hoprişan, şi-ar fi cumpărat teren în buricul tîrgului.

Cică suprafaţa retrocedată în curtea liceului Unirea, în coasta Băncii Comerciale, ar fi fost cumpărată după ce Primăria lui Didel a considerat că o poate da, chiar de fratele cu care baronul îşi împărţea ghetele cînd erau mici. Şi ca să se ştie că e terenul lui, omul şi-a tras un zid nesimţit, nici furnicile să nu treacă pe asfaltul lui. Pentru cine se gîndeşte că acolo vor face teste pentru gazon, vă înşelaţi, asta pentru că, cel mai probabil, în zonă nu veţi putea călca desculţi pe covor de iarbă, ci se va ridica un mastodont de clădire de birouri. Asemenea urîţeniei de vis-a-vis de Pesedeu sau a balenei eşuate, la propriu şi la fugurat, de la Muzeul de istroacă. Deci, focşăneni, mulţumiţi-ii din greu lui Didishor că nu veţi mai vedea iarbă prin oraş decît la magazinele de vise. Şi aia e de fumat. Că spaţiile libere sînt de furat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.