Caterincă Mioritică

Tralalin a jucat ping-pong cu pompierii

Ziarul de Vrancea
4 iun 2011 1054 vizualizări
La un meci similar, premierul Boc a deschis jurnalele TV u ghinionul lui Tralalin a fost ca Antena 3 si iRealitatea n-au fost interesate de schemele lui

Alin Tralalin este un politician sportiv multilaterat talentat. Pe model: ce face si ce zice Milica Bocculet sa facem si noi, Tralalin a pus mina pe paleta de ping pong si a facut un set cu cei prezenti la inaugurarea statiei de pompieri de la Soveja. Speriati ca nu cumva concedierile din MAI sa treaca si pe la ei, pompierii au sarit ca arsi si si-au dat seama ca le place sa joace ping-pong cu politicienii puterii portocalii, mai ales ca meciul era supervizat de Virgil Cristian de la Anticoruptie. Evident, pompierii l-au lasat pe Tralalin sa cistige, asta ca sa nu-l supere prea tare pe deputatul puterii. Problema sportivului politician a fost faptul ca il tinea cam tare costumul si nu a avut libertate deplina sa faca schemele de meserias pe care le-a invatat in tinerete. Deci, pe linga faptul ca Tralalin poarta tricoului de striker in echipa de fotbal a Parlamentului Romaniei, presul citricienilor izbeste si paleta de tenis de masa cind nu-i intra o minge. Asa ca, la olimpiada am fi bine reprezentati. Chiar si la dublu am urca pe podium. Bocculet la serviciu, iar Tralalin la inchidere. Si ca raport la inaltime cei doi citricieni ar face echipa buna. Ce minge ii scapa piticului, o izbeste prajina din spate. Si daca la olimpiada sportiva ne-am mai misca cit de cit, la cea legislativa am retrogradat de mult timp.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.