Caterincă Mioritică

Nini a petrecut de ziua sa in sinul pesedistilor. Si s-a simtit ca-n familie

Ziarul de Vrancea
4 iun 2011 1129 vizualizări
Ninel si-a sarbatorit primaverile mature din buletin la un restaurant de casa al liberalilor din Focsangeles.

Si cum pentru a-si realiza visul are nevoie de multe cadouri politice, la paranghelie au fost invitati, la gramada, liberalii si partenerii lor de uniune socialista, pesedistii, sa imparta pinea neagra a opozitiei. Si cica politicienii s-au bestializat politic pina pe la ora 11 in noapte, Ninel intretinindu-se de zor cu Didi mustiuc, cel de care in ziua respectiva a stat lipit ca scaiul. Doar vrea sa-i ia locul in 2012, la alegeri. De pregatiri, mincare, bautura, muzica si"¦ flori s-a ocupat omul care a construit podul prieteniei intre sediile partidelor de pe Independentei si Republicii, nimeni altul decit Kanty, zis si "o floare si trei trandafiri". De la bairam a lipsit insa omologul rosu al lui Ninel, Mare han, acesta avind o indispozitie. Cit despre interesul sporit al lui Ninel pentru administratia de Cacaina, deputatul a fost zarit saptamina aceasta plimbindu-se prin oras in Dacia de la Primarie alaturi de viceprimarul Vasili Dobre. Ninel cica a fost privilegiat si a stat pe scaunul din fata, dreapta, simtiind din plin gropile si denivelarile, asta pentru a sti ce sa faca, in cazul in care il lasa Mare han sa se joace de-a primaria. Cum insa glumita cu baloane galbene cu sageata de la 1 iunie nu a fost gustata de partidul rosu, ne cam indoim ca Ninel va avea drum asfaltat spre primarie in 2012. Degeaba il cheama pe omul floare saptamina viitoare la concert cu Lory si Agurida/a.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.