Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
7 mai 2011 1037 vizualizări
Cit au costat huiduielile si galbenusurile pentru Boc?

Venirea primului ministru Milica Bocculet la Focsani a insemnat mobilizare generala pe toate fronturile. Citricienii s-au straduit sa-l palmeze pe cel mai mare mic, pesedistii s-au chinuit sa convinga citiva hodorogi sa lase integramele si sudoku-rile si sa-l astepte furiosi in strada pe taietorul de pensii. Si cum boso s-au lasat greu convinsi, cica Bobo Morti a fost nevoit sa recurga la economiile de razboi politic si i-a platit pe fiecare dintre contestatari cu cite 50 de lei. Bani pe care mamaile si tataii i-au luat, au stat citeva ore in fata la un supermarket din cartierul Sud, dupa care, plictisiti ca Bocculet nu mai apare, au intrat sa faca niste shopping. De precizat ca ouale s-au cumparat dupa plecarea lui Milica si s-au aruncat, evident, in tigaie, alaturi de cartofii pai. Nimic nu se iroseste, totul se imbuca.


Nelu Breloc nu l-a primit pe Vasile Blaga la o cafea in perfectura


Si tot din sinul citricienilor, de aceasta data de la intilnirea cu buldogul de la Hotel Unirea, zvonoteca circotasa zice ca inainte sa vina sa aplaude la imnul portocaliilor, Vasi Blaga si Cristi playboy Bourel ar fi vrut sa bea o cafea prefecturala exact in biroul in care se ascundea Nelu Breloc la momentul in care liberalii se chinuiau sa-l pensioneze pe Mare han de la Cejex. Surpriza: perfectul Nelu i-a dat cu flit omului care l-a salvat de la pieire functionareasca. I-a spus lui Blaga ca nu-l poate primi, ca in Prefectura Vrancea nu se bea decit cafea apolitica, amara. Si Blaga a facut stinga imprejur, dupa ce l-a salutat discret pe Sorinica Hornea. Insa cind in tirg a aterizat Milica, Nelu s-a dus ca un catel sa amusineze locul descalecarii lui Bocculet. Nici nu vrem sa ne gindim ce se va intimpla cu Nelu Stan Papusa daca buldogul intra in cusca pedeleilor.


Pedese si Mare han au dat de 1 mai mizerie rosie


Desi s-au batut cu pumnul in piept ca ca ei altii nu sint, pesedoii lui Mare han s-au facut de rusine la paranghelia de 1 mai. Show-ul betivano-colesterolic de la Cring s-a finalizat cu o mare mizerie rosie, desi spectacolul s-a dorit unul care sa stringa mizeria portocalie. Dupa ce Ursulesque a coborit de pe scena, muzica s-a intrerupt, in cringul verde au ramas confetti rosii si urme ale parangheliei, doze de bere, farfurii de hirtie de la mici si felurite pungi de plastic. Semn ca mizeria, de fapt, n-are culoare, doar ca se face pe rind. Iar la Cring, de ani buni, mizeria are o singura culoare. Si nu ne referim doar la confetti-ul de pe jos. Marturie sta darapanatura de la Caprioara.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.