Caterincă Mioritică

Omul Spin(u) isi lustruieste calea spre Primarie pe la Cejeu

Ziarul de Vrancea
15 ian 2011 1277 vizualizări
In 2012, Vrancea si Focsaniul ar putea fi patria marenilor

Agitatie mare prin lumea politico-administrativa de pe Milcov. Motivul, locul de primar al municipiului Focsangeles, care nici macar nu-i rece. Didi mustiuc, primarul cu parul alb, pare a iesi in 2012 la pensie si pentru asta au inceput sa roiasca doritorii. Daca Ninel s-a gindit el mai mult si a ajuns la concluzia ca un primar e mai important decit un deputat, pesedeul cica l-ar fi anuntat prin anumite medii pe un om de afaceri care tine matura si farasul, Marean om-Spinu. Intre noi fie vorba, nu mereu ramine luna de pe urma serviciilor de curatenie, dar, cine stie, poate la municipiu ar reusi sa stringa mizeria de pe strazi, sa samponeze trotuarele si sa lustruiasca fatadele blocurilor. Asta dupa ce, normal, Didi mustiuc le va asfalta pe final de mandat, pe o datorie pe care trebuie sa o rambursam in vreo 20 de ani. Si pentru ca predarea stafetei trebuie sa se faca in conditii bune, adica urmasul sa invete de la primarul-bunic cum merge roata sau se invirte Mop-ul prin Primarie, e nevoie de o instruire. Sigur pentru aceste lucruri era oprita masina de la Deep Serv in parcarea municipalitatii ziulicile trecute. Si daca pesedoii se vor infoia in 2012, am putea ajunge sa fim condusi de doi Mareni. Ceea ce n-ar fi tocmai in regula pentru baron, care trebuie sa fie el unic si de neinlocuit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.