Caterincă Mioritică

Miki orelistul si Fevro cu piramidonul, impreuna pentru o doftoreala, DA?

Ziarul de Vrancea
20 nov 2010 811 vizualizări
Preocupati de starea pacientilor-cetateni, cele doua halate albe s-au ciorovait amical, s-au injectat prieteneste si la final, s-au tucat, semn ca inca nu-s gripati u doctorasii porto-galbeni palpeaza abdomenul politic pentru o interventie de urgenta, DA?

Cei trei reprezentanti ai virstnicilor din judet au avut parte ieri, la Preafacatura, de un spectacol neasteptat la care au asistat cu zimbetul pe buze. Cei doi protagonisti, Micky orelistul sef si Stefania cu piramidoanele si alifiile, si-au adresat apelative cordiale si au vorbit despre un subiect in cangrena: sanatatea. Si, probabil, au palpat corpul politic pentru un posibil tratament de alianta pe partea dreapta. Micky Moise, seful halatelor albe cu buzunare pline de tigari medicinale, l-a trimis pe seful casei cu asigurarile de sanatate in colaps, Misu geamanul Copac, sa stea pe treptele casei nationale, sa aduca bani pentru resuscitarea pacientului-leguma. "Trimiteti-va presedintele sa doarma pe trepte la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Ii trimit eu pachetele de mincare!", s-a adresat orelistul sef Moise catre Marta Harabula, solul lui Misu Copac la consfatuire. Vine iarna, apar alte probleme la spital, care si asa este nefinantat, acum este si "capusat" de oamenii strazii. "Vine iarna, sa vedeti citi boschetari o sa am in spital, full! Au ajuns si sa solicite ambulanta iarna, care ii aduce in spital", a completat Micky Moise. Si liberala farmacista Fevronia Stoica a scos la lumina un fapt care da dureri de cap, la propriu, multor romani. "Sintem tara medicamentelor second-hand! In farmacii se gasesc doar medicamentele generice, care sint cu pina la 70% mai ieftine decit medicamentele originale. Bolnavii cumpara ce e mai ieftin, unde nu se plateste nimic", a spus liberala cu aspirina. Stefania nu a ezitat sa afirme, spre amuzamentul audientei, ca "Boc taie mai mult ca Ciomu!". Pentru ca discutia alunecase pe o panta mult prea "ne tragem de sireturi", ca la o birfa in camera de garda intre vechi colegi, Micky Moise a tinut sa-i atraga atentia, amical si glumet, interlocutoarei sale: "Vorbesti de juma"â„¢ de ora, nu esti la sedinta de partid, gata cu politica!". La final, cei doi s-au pupat cordial pe obraz, semn ca s-au vaccinat antigripal si nu s-au virusat unul pe celalalt. Asta cu toate ca protagonistii is adversari pe Independentei, in doua sedii de partid aflate la rece, atit in ceea ce priveste relatiile caposilor Ninel si Tralalin, dar si in privinta caloriferelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.