Caterincă Mioritică

Politicul din batatura: rosiile pedeliste fac furori in zarzavat

Ziarul de Vrancea
4 sep 2010 641 vizualizări
Bataie mare la taraba lu" tanti Marghioala din piata. Puhoi de doamne de oras au dat navala cu sacose portocalii sa le umple cu bunatatile din gradina Carpatilor ministresei Nuti Udrea

Senzatia borcanului de zarzavat politic din aceasta toamna de criza este rosia care nu-i rosie. Sa moara tanti Nina ca bulionul pentru supica lui nea Nelu nu e de nuanta Kremlinului! Noua moda a fermierului oropsit de ministrul remaniat este tomata orange, in ton cu guvernul care-si schimba culoarea din obraz. Naturala, alungita ca pelteaua pe care ne-o servesc guvernantii si de culoarea tricoului cu burta al lui Bocculet. Cu siguranta cind s-a discutat la citricieni de schimbarea siglei nu s-a gindit nimeni la rosia portocalie! Poate noul ministru de la coada sapei, Valer care Tabara, se va gindi sa inregistreze la osim rosia portocala. Pina se gindesc pedelistii daca li se potriveste sigla pastei de bulion portocaliu, rosiile doamnei Udrea ajung in camarile gospodinelor care gasesc fel de fel de intrebuintari legumei politice. Rosia portocalie se coace in acelasi solar cu portocala albastra a lui Marean de la km 25.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.