Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
31 iul 2010 812 vizualizări
Nini se izoleaza sa-i creasca temperatura-n sondaj

In Opozitie se anunta o iarna austera.

Tocmai pentru a salva ce se mai poate din energia galbena patriciana, Ninel de la Vrancea isi trage izolatie politica. Infiebintat partial si de ceea ce se intimpla prin sondaje, seful galbenilor joaca tare. Tipa la Prostanacul ca vrea sa le bage pe git stingisme inecacioase, dar nici nu vrea sa se ia de mina cu Traienel la guvernaciune. Iar la Consiliul Local de Focseni ii da frisoane lui Marean cu bisnisul Cup-ului. Cele patru fete galbene ii mai dau citeva emotii baronului, gindind ca trebuie sa mai scoata niste avantaje din negocierea politica care sa-i izoleze de frigul aspru al Opozitiei secetoase, dar si de cascada pe care-si curge apa-n jos Pedeleul.


Soarecii si chin-uie sa pape iarba europeana


Botul tirgului de la Bolotestii Vrancei rage de nu mai poate dupa iarba europeana a primarului Sichin-uit din comuna care, na belea, a pierdut cam o tona de saminta pentru inverzit imasul. Pe unde s-a pierdut tona de iarba? Cica pe la Bolotesti ar misuna energic o specie de soarece flamind care, intr-o aroganta, ar fi dat gata tona de saminta de gazon. Explicatia cu rozatorul nesatul a fost expusa de primarul Fane care, de teama sa nu vina peste el APIA cu control dupa iarba europeana, a cerut ajutor la DSV-u sa-i extermine specia de soarece fomist de bani de la UE. Ceea ce DSV-u cam miroase e ca in primul biroul al Primariei e guzganul tartor care si-ar fi facut burta cu tona de seminte de gazon.


Pedeleii o tin dintr-o brasoveanca in alta


Dupa ce vichendul trecut Focsanii portocalii au dansat pina si-au rupt pingelele la doua nunti, la Dila-Pila-Opecila si la madam Tina Negoita, si vichendul acesta e rost de dar citrician si de prins buchetul de trandafiri oranj. Primarul de la Suraia, Vasi cel Gros isi da fata la altar, iar toti liderii locali de la Pedelei sint asteptati sa dea darul barosan pentru un cuplu din familie. Ca doar in familie ne ajutam. Fie criza cit de rea si sondaju-n jos, noi toti la o nunta dam banul gros!





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.