Caterincă Mioritică

Cu radarele vechi se aduna cascavalu"

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 1265 vizualizări
Cum pindesc copoii pe bietii soferi fara de pile pe la sefi

De organele de la Directia Generala Anticoruptie de pe linga Politie nu prea se mai teme nimeni de cind ultimii politisti corupti au scapat cu suspendare. Caschetarii cu naravuri banoase se bat intre ei, care sa lucreze pe radarele vechi ale Circulatiei, pentru ca de acolo iese "cascavalul" de cind politia a bagat pe sosele radarele incoruptibile aduse din Anglia. Iar de cind cu criza asta s-a redus si cota de mituiala, motiv numai bun pentru cei mai cu tupeu dintre parlamentarii soselelor sa-ti bage mina in buzunare cind te-au prins cu cea mai mica abatere. Daca n-ai comis-o, este cazul sa disperati pentru ca unele caschete albastre va pot masura grosimea cauciucurilor si chiar stratul de praf de pe capota. O sa va dezvaluim si cum cum se negociaza. Exact ca la piata, dar pe muteste. Chiar daca unii au ajuns mai nou sa se multumeasca si cu un pol, daca o nimereste prost bietul sofer numara hirtii cu Aurel Vlaicu si tre sa fie atent la modul in care se schimba grimasa omului care-ti poate lua permisul si impreuna cu el leafa pe trei luni. Cind ti se spune "nici n-ai trecut pe aici", treaba e buna. Se zice ca n-a mai picat nici unul testul de integritate din trafic pentru ca banii se impart cu gradele mai mari. Ca sa nu credeti ca astia mari rabda cind vad ca niste tablagii isi ridica vile si le cresc in garaje automobile care mai de care mai scumpe. Si uite-asa criza asta e doar pentru unii care e multi si n-au relatii stiti voi unde.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.