Caterincă Mioritică

Deszapezire discriminatorie la Vinatori pentru un vinator vrabior

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 700 vizualizări
Fostul secretar de stat la MAI, Vrabiorul ochitor de caprioare al lui Marean, si-a tras o casuta undeva pe la Mircesti, in comuna Vinatori.

Asta ajutat si de plinele sacosele de proiecte ale primarilor pesedei pe care le-a carat unde trebuie ca sa ia bani la ministere la Bucale. Cata Vrabiorul cica nu a avut probleme cu nametii in aceasta iarna si nu a ramas inzapezit la domiciului, asa cum s-a intimplat cu alti reprezentanti ai administratiei judetene. Asta pentru ca, primaria din comuna a gasit drumul spre casa fostului prefect vinator si i-a plimbat masina de inghitit zapada de la poarta pina la sosea. Doar tre"â„¢ sa se respecte platitorul de taxe, nu? In plus, mai nou, primaria galbena a gasit si citeva becuri sa le monteze in poarta ex- secretarului de stat, ca nu cumva hotii sa-i fure materialele de constructii. Ce bine se intelege rosul cu galbenul!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.