Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
6 mar 2010 1082 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Ambulanta si SMURDU se bat pentru moartea domnului Lazarescu


Scandal mare in sectiile celor doua statii de salvare din Focsani pe bolnavii recuperabili si irecuperabili care anunta diferite dureri la numarul de urgenta 112. Medicii de la Ambulanta si SMURD vor ajunge cit de curind sa se bata, nu pentru salvarea vietilor de oameni hodorogi, ci intre ei, din cauza rivalitatilor ieftine. Doctorii de la Ambulanta se enerveaza ca cei de la SMURD ajung primii la interventii, chiar daca solicitarile nu sint intotdeauna de interventie cu girofar. Daca o tin asa, avem toate sansele ca, in cazul in care avem nevoie de un calciu, sa ne trezim cu doctori care-si scot ochii la usa noastra. Si apoi, noi, cei cu calcemia scazuta, ar trebui sa mai apelam o data 112, de data asta pentru o interventie in forta a jandarmilor.


Laur Marin a dat lalele portocalii fetelor de la fosta sa slujba


Sefii rosii de la Fortele de Munca se simt mai bine. Slava Domnului, chiar ne faceam griji pentru sanatatea domnilor Geany Balan si Laur Marin. Pe primul l-am zarit in autobuz, infofolit de iarna, ascuns dupa calatori. Ca nu cumva sa fie nevoit sa tuseasca de forma, pentru a ne convinge ca-i bolnav, asa cum ii spune adeverinta medicala de luni bune de zile. Tusea ar fi putut sa-i faca pe ceilalti calatori sa il considere vreun tebecist si sa-l dea jos din "1". Celalalt director rosu, la rindul lui, se simte, brusc, mai bine, dupa ce prin Camera Deputatilor a iesit scandal cu noua lege a functionarului public. Si pentru a se vedea ca primavara l-a gasit bine, sanatos, ceea ce, of course, ne ureaza si noua, domnul Laur Marin a venit de 1 martie cu un brat de lalele portocalii pentru gagicile de la AJOFM. El spune ca lalelele rosii nu au personalitate, cele portocalii ar fi mai "¦ proaspete.


Dragu Lesko si Iulea din Prifect Ura trag in primari


Cata Lin Dragu Lesko, homunculul de cursa lunga din Grad INA Prifect Urii, si Iulea SarBan, aceasta Timosenka mioritica din rezerva da cadre a administratiunii bastinase, au pus ginduri rele primarilor opozitiei. Ca sa reziste in postul unde i-a introdus pe vremuri Pesedeul, acest intelectual tratat cu aere de sicilian si ministrareasa de hexterne a Institutiunii, unde sef este romanticosul turnator de ceapisti, Michel Drumes, s-au pus in slujba Guvernului Boc. La intilnirea recenta cu primarii, cei doi le-au recomandat sa emita cite 2 Hotariri de CL pentru un program al Guvernului care nu exista, dindu-le si termen limita pe 28 martie. Pentru a-si pastra fotoliile sub poponet, cei doi juni Ne Pereche pregatesc dosare cu HCL ilegale primarilor opozitiei, doar ca sa ramina in gratiile lui Nelu Securila Drumes, care turna babele care asculau Europa libera la"¦ "Radio sant". O fi tanti Iulea fiica ex-primaresei de Hodobesti care a vrut sa duca handicapatii cu ghioage sa infrunte revolutionarii in decembrie 1989, dar nu toti primarii sint coboriti din copaci, doamna!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.