Caterincă Mioritică

Baronul face economii cu dascalii Bisericii

Ziarul de Vrancea
30 ian 2010 1225 vizualizări
Peste o suta de cintareti bisericesti nu si-au primit salariile

"Ctitorul" catedralei fara episcop din Focsanii Cacainei s-a pus rau cu dascalii si calugarii din Vrancea. Pentru ca nu mai este an electoral si la guvern conduce pinguinul Boculet, patronul penitenciarului de maxima nesiguranta de la Bolotesti inca nu le-a bugetat salariile, desi ziua lefei pentru maici, calugari, dascali, clopotari, tircovnici si paracliseri a trecut de doua saptamini. Sefii calugarilor de la Episcopie si protopopii din judet au interzis la vorbarie cu ziaristii si fug ca dracu de tamiie cind aud de vreo declaratie pentru jurnalisti. Nu conteaza ca peste o suta de cintareti bisericesti nu si-au primit salariile, iar locul dascalilor prin biserici il iau babele pensionare, care urla de foame la strana. Bine ca se face catedrala la Focsani, iar cintaretii demisioneaza pe capete si pleaca la cules capsune pentru ca viata lor depinde de mofturile aparatului birocratic din CeJe, care a inceput economiile bugetare tocmai cu dascalii bisericesti. Ati auzit pe undeva vreo vorba despre amaritii de la strana sau o plingere a vreunui protopop ca de la CeJe nu vin salariile? Doamne fereste, doar nu sint fraieri protopopii de Vrancea sa se puna rau cu Mister MOP. Cum sa te iei de ctitorul catedralei, de "brand-ul" Vrancei, cum se exprima agramat preotul de la catedrala? Pe protopopi ii vedem doar la zile nationale, alaturi de MMO, cu "" virgula - cupa de sampanie si nicidecum in slujba necajitilor de cintareti bisericesti, care traiesc dintr-o leafa cit jumatate din salariul minim pe economie si din mila babelor de la pangar. Mister MOP, fii bun, fii blind "" asa cum ai fost si cu Prostanacul de GeOana - si da bice functionarilor din CeJe sa dea drumul la bani pentru acesti amariti, ca doar te-ai autoproclamat Presedintele Vrancei.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.