Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 sep 2009 955 vizualizări
Ce cauta un atopist armean si pesedist la sedinte liberale?

Atopistul invinetit de Malu smardoi in campania de la locale, Gabriel Derbederian isi cauta tigari, mai nou, pe la intruniri liberale. Asa se face ca intr-o duminica dimineata, cind Derbederian a vrut sa soarba o cafea si s-a trezit ca nu mai avea din ce sa pufaie, atopistul a coborit taman la consfatuirea lui Ninishor si a lui Vosgi Guzganian. In nici un caz sa nu va inchipuiti ca a venit sa spioneze echipa care pliveste la buruienile din jurul crinului lor, chiar daca in localul respectiv nu s-a tinut ever tigari. Sau poate Derbederian este nostalgic dupa vremurile de concordie cu Guzganian, doar se trag din acelasi neam de armeni care a avut si viziuni politice identice la un moment dat.


Baiatul lui Ghetu, 10 ore de munca pe luna


A lucra la Directia de si pentru Tineret Vrancea pare a fi un concediu prelungit pentru baietica lu"â„¢ tatutu Ghetu, Catalin. Cum partidul mult iubit si stimat i-a dat functie de stat degeaba, directorul adjunct si-a luat treaba in serios si sta. Acesta a reusit performanta deosebita ca numai intr-o luna sa aiba 10 ore pontate la program! Salutati va rugam primul om din deconcentratele Vrancei care a inteles criza si face economie la salariu. Insa, directorul secund Cata Ghetu de la Tineret pare a avea zilele numarate, mai ales ca saptamina asta prin ograda de la Directie a venit control de la ministresa Placy, despre care se stie ca iubeste la maximum puii lenesi ai lui Opri. Ramine de vazut cit de multa forta va avea prefecta apolitica si cu brate de Rambo, Ralucutza, sa-l mai tina in brate pe Cata, fiu de securist, Ghetu.


Politistii focsaneni nu-si incarca memoria cu nimic, asta daca o au


Bancurile cu Garcea sint realitate, frate. Se stie, dar parca nu-ti vine a crede pina nu ai de-a face cu oamenii legii. Politaii de la Focsani sint atit de detasati de munca stresanta pe care o au la serviciu incit nici nu se uita la meclele celor care vin sa depuna plingeri. In caz ca faci doua vizite in aceeasi seara pe la biroul militienilor si in presupusul caz ca a doua oara nu mai esti imbracat ca prima data, Garcea s-a pierdut. Nu mai stie cine esti si se uita cu ochi mijiti de chinej cu mintea scurta la tine.


Stop reclamelor de unelte media la Consiliul Local


Liviu Oloeriu, cu akcent pe e, seful de trib al pesedoilor de la Consiliul Local e sucarit tare ca Marean nu-i da voie sa se expuna si el mediatic si altundeva decit in hirtia scormonitoare. Olo s-a ofticat cind l-a auzit pe profu saltat Popo si ca se invoieste de la ridicat minuta pentru a-si expune ideile la Realitatea. Consilierul Oloeriu, cu akcent pe e, a cerut sa nu se mai faca niciun fel de reclama la moguli mioritzici, trusturi si unelte media! Politica media se face dupa sedintele de CL, cind se verifica sumarul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.