Caterincă Mioritică

Din neoanele lui Nicolas a luminat un bec mic

Ziarul de Vrancea
5 sep 2009 1030 vizualizări
Neoanele din sala Consiliului Local din orasul Odobesti au fost inlocuite cu becuri de 100. Cu siguranta consilierii locali au descoperit ca doua neoane consuma mai mult decit un bec, dar si ca lumina de neon poate avea la nivelul scalpului efecte daunatoare, provocind caderea parului

Cum buzele tuturor sint tatuate cu insemne de criza, Consiliul Local Odobesti face economie la orice, poate chiar si la hirtia igienica. Studii peste studii arata ca va mai dura criza poate doi ani, timp in care ii vom gasi pe consilierii odobesteni intr-o zi cu luminarea infipta in borcanul cu zahar si arsuri de ceara pe miini. Firul, dupa cum se vede in imagine, a fost scos, strategic, printre lamelele plafonierei, astfel incit treaba inginereasca sa nu para o lucratura romaneasca. Sigur consilierii au ridicat miinile in Consiliul Local pentru schimbarea neonului daunator cu becul traditional si sanatos. Cind va veni vremea luminarilor la fel vor vota, "pentru", motivind ca sint firi romantice si vor trece optimisti peste zicala din popor conform caruia cautatul cu luminarea dauneaza. Insa, domnule primar ofticat de Odobelesti, pune si mata un bulb ecologic, ca te va taxa UE ca arzi kw-tii pe becuri vechi!




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.