Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
8 aug 2009 1666 vizualizări
Bostan in turcoaz la Mausoleu, Ralucuta in tinuta de prefect barbatoi

Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai trendy Bostanel din tara? Ati ghicit, seful scoalelor, Iordache Bostan, care s-a infatisat la manifestarile solemne de comemorare a eroilor de la Marasesti intr-o tinuta-soc. Pantalonii turcoaz aprins au facut toti banii, asortati la papucii de vara cu gaurele. Doar o data pe an sint festivitati asa solemne, tinuta nu putea fi lasata la intimplare, iar Bostan a dat lovitura. Pentru ca intre timp a venit ploaia si frizura generalului dadea semne de oboseala, Bostanelul pupacios si-a scos fara ezitate din buzunarul de la piept pieptenele din dotare si si-a aranjat firele de par de pe frunte. Nu de alta, ca sa dea bine in poze.

Nici prefecta Ralucuta nu a afisat o tinuta prea potrivita pentru solemnitatea evenimentului dedicat celor care au luptat pe front: sacou barbatesc, cu mineci suflecate, si pantaloni mulati, ca doar pe criza doamnele fac economie la material pentru aparitii care se vor sexy. Cititorii nostri au taxat-o pe madame prefect si i-au dedicat o duzina de comentarii acide pe formul ziarului. Si noi ii dam o nota 0 pentru aparitie.


Dupa razboi se arata si eroii de la PD-L


Deranj mare si tifna pe la democrat-liberali. Responsabilii cu scurgerile de informatii spun ca la comemorarile eroilor de la Marasesti, deputatul Alinutu a vrut sa mearga singur in fieful sau electoral, asa ca i-ar fi lasat acasa pe copiii teribili ai organizatiei, deputatul Razvanel si madame Placy, ministreasa de la Sport si Tineret. Cei doi s-au aratat suparati din cale-afara ca au fost anuntati tirziu si astfel partidul nu a fost unit pentru a se prezenta in formula parlamentara completa la depunerea de coroane pentru eroii neamului, acolo unde erau si multi potentiali votanti. La cit patriotism de parada a fost pe la Marasesti, inca un deputat si un ministru cu miinile la piept nu au fost o mare pierdere, spun circotasii din partid.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.