Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 mai 2009 1217 vizualizări
Tralala a fugit de micul lui Opri in munti

Suparat ca nu i-a iesit combinatia cu viceprimarii Aliantei pentru Focsani, Alinutul pedelist si-a luat rucsacul si cartea de administratie si a fugit in munti. La repaos si aer curat care sa-i dezmeticeasca mintile in legatura cu protocolul cu PSD. In timp ce Marean intindea micul prin mustar in Cringul Petresti, Alin a ales sa petreaca Ziua Internationala a Muncii prin padurile de la Dumbraveni-Dumitresti, prin codrii de smarald din colegiul lui Nini. Credem si noi ca dupa ce te face pesedeii in foi de vita iti vine sa te duci sa stai cu ursul din padure.


Nini nu a scapat de tentatia cozonacului


Dupa un post dur inainte de Paste, cumulat si cu infrinarea impusa de regimul opozitiei, Ninishor Sapunel a scapat la cozonaci. Seful cu burta si discurs ririit al galbenilor a povestit cum nu s-a putut abtine de la cozonacii de 2 kilograme indesati cu nuca si mirodenii, infoiati si rumeniti de o bunica din Moldova. Si cum pofta cu multi bani se tine, aflati ca apa in gura lui Ninishor pentru cea mai grea prajitura romaneasca a adus un mic faliment in portofelul politicianului. 3 cozonaci gigant l-au costat pe liberal 2 milioane jumate. Deci, pina la urma, nu e piine neagra in opozitie, ci mai degraba dulce cozonac.


Esti bun cu mine, sint mirlan cu tine. Poveste de justitie


Daca esti prea dragut, ajungi marginalizat de colegi si, eventual, retrogradat. A patit-o pe pielea ei o doamna grefier de la Arhive care, dupa ce rezolva pe toata lumea si oferea ajutor juridic nepriceputilor, a fost lucrata de colegii individiosi. O plingere la Curtea de Apel Galati a fost de ajuns pentru ca grefiera sa fie mutata din birou, pentru a nu mai stirni rautatile colegilor. Justitia nu e numai oarba, e si coltoasa. Te papa de fund.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.