Caterincă Mioritică

Presedintele Sincerilor vrea sa ne minta de la Cotroceni

Ziarul de Vrancea
2 mai 2009 1470 vizualizări
Cel mai sincer om din Romania, un bunic cu parul alb, i-a pus gind rau marinarului Traienica Base

S-a infiintat Asociatia Romanilor Sinceri! Intr-o tara in care toti ne mint, ne fura si ne dau in cap, iata ca ar mai fi o specie pe cale de disparitie, homo sincerus. De Pasti, asociatia "prostilor de sinceri" ne-a lasat in casutele postale o felicitare impaturita. Daca pe coperta un bunic cu parul alb, care la prima vedere pare a fi sincer, ne zice sa fim sanatosi (ceea ce si noi ii uram), in interiorul cartii postale aflam de fapt care-i sinceritatea cea mai mare. Ca intotdeauna urarile de bine ascund cite ceva. De fapt, presedintele Asociatiei, adica cel mai sincer dintre sinceri, ne instiinteaza ca vrea sa fie seful celei mai sincere tari de pe Mapamond. Ovidiu Stoenescu Sinceritescu, bunicul din poza, zice ca "voi candida, ca independent, la alegerile prezidentiale din anul 2009. Sint interesat sa cunosc parerea dumneavoastra sincera, privind initiativa mea. Ma veti ajuta in acest demers, daca ma veti instiinta ce anume doriti sa rezolve viitorul presedinte al Romaniei, pentru dumneavoastra". Mosul zice ca vrea o parere sincera. Pai haideti sa i-o comunicam! Domnule presedinte de Asociatie de Romani Sinceri, haideti sa fim sinceri, chiar credeti ca veti ajunge sef de stat? Acuma, sincer. Nu ar fi mai bine sa nu-ti mai consumi pensia, pe care Boc nu-ti mai da voie sa o suplimentezi cu un salariu pe un job de 4 ore? Nu mai bine stai cu nepotii si le spui povesti? Si oare cum ar suna campania electorala extrem de sincera? Nu cumva ar aduce in prim plan numai nenorociri, datorii la FMI, amenintarea somajului, inghetarea salariilor, lipsa oportunitatilor pentru tineri sau industrie la pamint? Romanii nu au nevoie de sinceritate, ca o vad in fiecare zi in oamenii de alaturi si pe strada. Avem nevoie de politicieni care sa ne minta frumos! Si oricum, romanii sinceri si nemultumiti nu merg la vot!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.