Caterincă Mioritică

Pentru puncte la dosar, facem coada la ziar!

Ziarul de Vrancea
11 apr 2009 1021 vizualizări
Educatoarele fara chef de predat copiilor pun la cale o mare conspiratie menita sa le fure colegilor care prefera activitatea in clasa toate punctele necesare pentru salarii de merit si alte bonificatii.

Ele si-au propus sa-i agreseze pe jurnalistii cu prea putin timp liber cu manuscrise ample si sute de poze. Unele surse afirma ca multe dintre ele vor sa se angajeze la publicatii pentru a-si promova activitatile de o importanta mirobolanto-magnifica. Pe principiul "nici o zi fara serbare, floricele si sudoare", ii invata pe micuti despre istoria comunismului, nihilismul existentei umane, transcendenta spiritului si filosofie budista cu influente hinduiste. Bineinteles, totul pe intelesul lor si in versuri cit mai accesibile soimilor patriei, care de la virsta de doi ani stiu totul despre razboaie, viata liderilor politici si istoria religiilor. Nu sint de ignorat nici simpozioanele sau parteneriatele mondiale, facute in colaborare cu scoala din Pocreaca de Sus si cu cea din Fundatura de Jos. Conform dascalitelor internationale, micutii care abia pot sa zica "Ana are mere si Georgica i le cere" au foarte multe de invatat din dezbaterile pe teme mai mult decit serioase si ca atare, ar trebui sa ocupe prima pagina a publicatiilor mondene, iar numele Creatoarelor sa fie reliefat si accentuat cu rosu ca dosu"â„¢ lu"â„¢ mosu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.