Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
25 oct 2008 739 vizualizări
Didi Bacinschi, lost in Primaria Focsani Nu l-a mai vazut nimeni de la ultima sedinta a Consiliului Local. E ascuns mai bine decit Elodia. Despre Didi Bacinschi, domn' edil sef fara de viceprimari PNL si PD-L, vorbim in propozitie.

Presa se straduieste sa il dibuiasca sa mai scrie una alta de la Primarie, sa afle oamenii pentru ce naiba platesc impozite. De unde sa-l iei? Telefonul isi permite sa-l inchida, iar cind raspunde, dintr-un noroc pentru noi ca aflam astfel ca nu a fost rapit de omuletii verzi, Didi spune ca e ocupat. Noroc de intilnirea de la Consiliul Local de marti, ca il mai vedem la ochi pe domn\' primar proaspat reales de focsaneni. Speram sa nu plecati in concediu, nu? Nu de alta dar colegul Georgica si-a propus sa va scoata la pensie in 2012 si vrea sa-i lasati mandatul drept mostenire.


Biblioteca Vrancea, brelocul PSD


Salile Bibliotecii Judetene Vrancea s-au transformat, taman in pre-campania electorala intr-un fel de sediu de partid pentru pesedeiCind l-au gazduit pe Horhe Baesu sa citeasca din "Punguta cu doi bani" am crezut ca omul are si el chef sa mai rasfoiasca o carte, ca acum are si copil mic si tre sa se puna la punct cu povestile lui Creanga. Insa de curind, Horhe a venit la brat cu Anhel, catindati la deputati, sa se dea destepti si sa pozeze in insetati de cultura. Cei doi pesedisti au nimerit in mijlocul dezbaterilor despre unul dintre cei mai acizi ziaristi ai Vrancei. Ironia soartei! Pe viitor, asteptam ca sediul PSD de pe Republicii sa se mute la Sala de lectura, loc unde nu a calcat picior de politician de 4 ani. Cind se duce elevu\' de 18 ani sa ia o carte pentru facultate, hop, sa sara si catindatul ros cu un pliant. Daca si Biblioteca Judeteana a ajuns breloc PSD, atunci macar sa le puna pozele pe carti. Punem pariu ca niciunul dintre cei care se bat pentru Parlament la Vrancea nu au permis de imprumut carti! Nu-i asa?


Dila Pila de la OPC da masterul... in trafic


Seful de la Protectia Consumatorilor vrincenesti invata. Invata cum sa-i pedepseasca pe cei care ne vind piine cu secara si codite de soricei sau cafetiere care ard toate prizele din casa. Mitica Dila "Pila" face masterat. Ce daca are destui ani sa fie coleg cu donsoare de 23 de ani, omul este un doct! Dar vreti sa aflati cam pe unde face cursurile domnu\' Dila Pila? Prin trafic prin Bucuresti. Acum, noi nu stim daca de fiecare data il nimerim pe studentul Dila cind parcheaza sa intre la Facultate, cind pleca de la Facultate spre Focsani suparat ca i-a dat profu\' nota mica sau... atunci cind bate magazinele de fitze sa isi cumpere camasi si sosete! Il asteptam pe Mitica Dila "Pila" sa isi finalizeze cursurile si sa se mai ocupe si de oficiul de la Vrancea. Pina il vedem la birou, ii transmitem "La Multi Ani" de Sf. Dumitru!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.