Caterincă Mioritică

Horhe vrea sa ii fure batrinii lui Alin Tralala

Ziarul de Vrancea
11 oct 2008 892 vizualizări
Alin Tralala, tinarul care a fost la o impiedicatura de fotoliul de primar la Focsani, si-a dezvoltat simtul proprietatii si isi arata coltii la adversarii politici care atenteaza la alegatorii lui

Dupa principiul "ce-i al meu e numai al meu si tu Horhe de PSD nu ai voie sa-mi aburesti fanii", Alinus s-a simtit amenintat cind depuftatele din ograda lui Marean s-a dat la batrinii sustinatori ai copacului cu portocale de la Vrancea. Dupa ce s-a rastit la sontorogi ca nu ii dau si lui voie sa isi zica teoriile despre bucuria contemponaneitatii cu turnarea unui nou strat de beton peste Piata Unirii, Horhe Baesu s-a gindit ca are nevoie de stampila lu\' bunicu\' guraliv si s-a dus sa ii vire in cap niste... gogosi impachetate in niste scuze. Vazind Alinus Tralala ca mosulica al sau sta la palavre cu Horhe de PSD, a tresarit un pic gindindu-se ca social-democratul ar avea mai mult lipici decit el. Si l-a sagetat pe Horhe cu niste priviri de criminal in serie, insa nu a fost in stare sa ii zica nici "zit" cotoiului pesedist. Cum insa Horhe nu a scapat de aere si mirlanism, mosul l-a pus la punct pe depuftatele care a incercat sa il impresioneze cu o carte de vizita. Bunicu\' atit a intrebat: "ce sa fac cu ea?". Si Horhe a plecat cum a venit, fara sa-i fi inghitit nimeni gogosile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.