Caterincă Mioritică

Plantatie de sclavi la Biblioteca Judeteana

Ziarul de Vrancea
26 iul 2008 1247 vizualizări
La Biblioteca Judeteana din Focsani sclavagismul se reinventeaza. Profitind de buna relatie cu presa, care nu presteaza decit osanale despre directoare si nimic despre problemele personalului, prof. Teodora Fintinaru a transformat Biblioteca intr-o mosie cu sclave.

De cind a fost numita directoare, nici sindicatul nu a mai fost vazut cu ochi buni si incet, incet, s-a sinucis, adica a fost sinucis de "Domnisoara directoare". Cind cutitul a ajuns la os si bibliotecarele au cerut plata orelor suplimentare, dupa Tirgul de Carte, pe directoare au apucat-o crizele de personalitate. Dar sclavele au facut si ele ochi zilele trecute si au mers la Muzeul Vrancei pentru a afla cum au facut muzeografii de si-au primit drepturile. Puschea pe limba! "In numele cui ati mers la Muzeu sa vorbiti?", tipa directoarea la bibliotecare. In numele foamei si al saraciei au mers, stimata domnisoara directoare! Va este frica sa nu va schimbe Baron Exul de la sefia Bibliotecii? Daca ati ajuns vedeta activitatilor culturale locale este gratie acestor bibliotecare care muncesc 10 ore pe zi ca d-voastra, stimata domnisoara directoare Teodora Fintinaru, sa puteti da saptaminal interviuri pe sticla si prin ziare. Pricepeti? Biblioteca nu este Fabrica de Confectii unde se merge cu biletul de voie la toaleta. In concluzie, nu le mai bagati pumnul in gura! Daca tineti la bugetul Cejeului, lasati Biblioteca pe mina altcuiva si angajati-va la Ceje ca ati deprins deja aere serioase de docta ignoranta fata de necajitele care robotesc ca niste sclave pentru un salariu de mizericordie!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.