Caterincă Mioritică

S-a nascut de ziua lui!

Ziarul de Vrancea
19 iul 2008 749 vizualizări
Adica juristul Liviu Pogorevici, care a facut jocul PSD in cazul "Carioca", e nascut chiar de ziua primarului Didi Bacinschi

Zi speciala ieri pentru primul focsanean, Decebal Bacinschi, la implinirea a 61 de ani. Primarul a fost sarbatorit asa cum se cuvine atit de angajatii din Primarie, care l-au felicitat pentru noul mandat si i-au inminat si o placuta pentru cel mai bun primar ever, dar si de sefii institutiilor din subordine ori de colegii pesedisti. Printre cei care au venit ieri impovarati de cadouri care mai de care la Didi s-au numarat vicepresedintele CJ, Mircea Diaconu, deputatul George Baesu, seful ENET SA, Valter Popescu, dar si grupul de consilieri PSD din CL. Dintre reprezentantii "Aliantei pentru Focsani" numai democrata Mioara Lazar si-a amintit de ziua de nastere a edilului si a tinut sa-i faca o urare. Printre trandafiri, daruri, pupaturi, sms-uri de "La multi ani", Bacinschi a fost felicitat intr-un mod special si de directorul Ateneului Popular, Valentin Gheorghita, care i-a adus la Primarie pe copiii talentati care au evoluat pe scena Festivalului "Mamaia Copiilor". Ca sa-i cinte un chanson de "sa ne traiti", nu stim daca neaparat bine, primarului din municipiul de pe Milcov. Discutiile la ordinea zilei la mini-petrecerea de ziua primarului data chiar in sala de sedinte a CL din Primarie nu au fost, asa cum ati crede, problemele legate de lipsa apei calde, ori dilema viceprimarilor PNL si PD-L. Gruparea PSD, in frunte cu mos Mircea Diaconu, George Baesu si Laurentiu Felician Doru Veber au disecat adinc tema acestor zile, impartirea judetului in colegii uninominale cit mai prietenoase pentru unii, se stiu ei care. Discutia a fost neinteresanta pentru Bacinschi, preocupat mai degraba de adresarea de multumiri catre musafiri. La spartul petrecerii, vicele de la Cejeu, Mircea Diaconu, a plecat insotit de seful centralei termice a orasului, Valter Popescu, probabil sa mai vada de una-alta, poate face Marean o chestie si da drumul la apa calda si iar da vina pe Guvernul liberal care asupreste populatia si nu achita subventia la caldura. Si, ca sa vezi destinul asta cum programeaza zilele de nastere a social-democratilor pur singe chiar pe 18 iulie. Cel care a facut viceprimarii chisalita, juristul cu "nu" in brate Liviu Pogorevici a sarbatorit si el ieri 40 de primaveri in cununa vietii. Stim cu totii ce i-au urat liberalii si democratii. Are frigiderul plin!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.