Caterincă Mioritică

D3m3ntzialul lui Brasov fuge din Primarie

Ziarul de Vrancea
12 iul 2008 1121 vizualizări
Birfaciosii din Marasesti spun ca zilele copilului minune la Primaria din fata fostului conac al familiei Negroponte ar fi numarate.

Dupa ce l-a scos pe taticu\' Emilian Brasov din Primaria Marasesti, cu blogul sau plin de pornografii si injurii, D3m3ntzialul din Marasesti, alias Dan Brasov, ar vrea sa plece la CUP SA. Nu ca l-ar aspira CUP-ul din Primarie, dar nu mai este taica Brasov sa-l tina in brate pe D3m3ntzial si el sa arate ce poate. Si cum pasarea pe limba ei piere, o sa piara in curind si D3m3ntzialul din Primarie de frica liberalului Vlase. N-o sa-l trimita Vlase pe fiul blogaras la psiholog sa nu-l aiba pe constiinta, dar o sa-i bage in fiecare zi condicuta sub nasucul ala fin de D3m3ntzial, care-l facea pe Vlase, "mincator de c...t" si o sa-i ceara raport de activitate. Adio viata de nabab la primareala lu"â„¢ tataia prin birourile unde numai activitate nu se facea! Adio si "Ziar de Marasesti", in care Brasov Intelepciosul incepuse sa semene cu Neagoe Basarab, dind sfaturi despre pax politica! Daca stia tataia Brasov ca i se va trage de la blogul D3m3ntzialului ar fi tinut odrasla acasa la bloc, sa stea pe messengeala cu dementzialii lui si nu l-ar fi adus la primareala sa-l faca de tot risul. Asteptam comentariile D3m3ntzialule, pe site-ul lu\' matale, unde te descarci mai ceva ca la psihiatru! Ce zici?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.