Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
12 iul 2008 754 vizualizări
Specii, cu Nicu Tanase "Boroboate" Democratii o zic! Cu totala dezinvoltura. Mai nou s-au apucat de facut varza limba romana, chinuita de altfel la mai toate conferintele de presa.

Cel care s-a luat la trinta cu «ecsprimarea» si a facut-o KO este consilierul Nicu Tanase, reprezentantul CL in CA la CUP SA (nu la ENET cum a scrintit-o un coleg de la un ziar cu pretentii, dar numai atit). Care Nicu o zice: "se perpetueaza centrala". Ca si cum centrala, ENET-u in speta, ar fi un fel de specie de cale de disparitie si pe care niste "baieti destepti" o tin in viata sa o inmulteasca. Noi v-am vazut ca aveti trac in fata camerelor, va inrositi cind va blitzuim si va fitiiti picioarele nervos pe sub masa, dar chiar asa? Va rugam sa nu "perpetuati" nici frichineala picioarelor si nici vorbele astea alaturate anapoda. Noi va consideram simpatic si de aia va zicem!


Cine are noroc e, cine n-are chiar ca nu e...


Ionut Constantinescu, fost prefect de Vrancea in vremuri apuse, s-a visat consilier local democrat si liberal la Golesti, sa traiesti... bine! Si drept urmare a cerut la partid si partidul l-a ixat pe pozitia cinci in tabel. Pozitie oarecum bunicica, care s-a dovedit insa nu tocmai buna. De pe locul cinci, fostu\' prefect si sef la asigurari si-a luat o mare teapa ca vecinii nu l-au stampilat. Si a ramas de caruta. Si daca el si-a luat-o, ne scuzati, peste bot, de pe pozitii fruntase, alt Ion s-a scos. Este vorba in propozitie de vislasul de la proba pUparuri si spalaturi viteza peNtru psd-u, cu numele de familie terminat in -Gureanu, fara nicio alUzie la oRganul corpului cEl mAi des utilizat de el peNtru pUpici in organele din continentul de jos ale lui Marean. Si uite asa, prefectu-i ciuciu, iar condeieru-i consilier! Corect?


Invataturile Raducului catre Marinica


Soare, mare, masini de epoca, fite cu decolteul la burta. Din zare vin doi gangsteri. Ce-i drept, unul - ceva mai Raduc- imbracat in dungi si cu palarie, altul, mai Marinica de la Milcov, imbracat ca de siesta de dupa-amiaza printre scoici. Se pare ca baronilor nu le prieste decit la soare, asa facindu-se ca week-end-ul trecut al nostru "presedinte" s-a dus sa vada cum se da in spectacol primarul gagicar de la litoral. Si daca asupra descentralizarii si acordarii puterilor depline catre CJ-urile baronilor psd-ei s-au inteles, nu ne ramine decit o intrebare: cum ambii si amindoi sint burlaci, iar Radu M-azar-it spune ca si-ar da masinile pentru gagici, oare o fi vreun crimpei de adevar in zvonul conform caruia Marinica cauta alinare dupa certurile cu adversarii politici la sinul unei d\'nsoare de la Protectia Copilului?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.