Caterincă Mioritică

Stoianof isi pune numele pe ce nu-i al lui

Ziarul de Vrancea
21 iun 2008 643 vizualizări
Ghiciti ce va pati? Incapabil sa scoata o revista de cultura, Eugen Stoianof, directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Traditiilor Culturale Vrancea, a pus mina pe revista Negru pe alb a Casei de Cultura C. C. Giurescu din Odobesti.

Sub pretextul sustinerii financiare a publicarii ultimelor doua numere, Stoianof a sters de pe coperta numele Casei de Cultura, chiar a orasului si a asternut masonicul simbol al muribundului Centru al Creatiei, dind de inteles ca revista este editata de institutia din Focsani. Or, revista este inregistrata in Registrul publicatiilor din Romania cu numele institutiei odobestene. Gestul institutiei din strada Nicolae Titulescu nr. 1 seamana bine a furt intelectual. In loc sa editeze o publicatie prin care sa promoveze folclorul bastinas, Stoianof a gasit de cuviinta sa -l ademeneasca pe directorul publicatiei, scriitorul Gheorghe Istrate, si sa puna mina pe revista. Se vede ca Stoianof nu este dus la biserica, altminteri nu ar fi rivnit la bunul aproapelui. Si nici din principiile ucenicilor Arhitectului Cavalerilor Mioritici Stoianof pare sa nu fi priceput nimic. La citi specialisti are Centrul Creatiei, este de inteles ca ai nevoie sa te mindresti cu munca altora"¦ Dar cei de la Odobesti ii pregatesc un proces pentru furaciune intelecticoasa directorului care face doua cacofonii la trei rinduri, sa se lecuiasca de acest gen de sport pe munca altuia! Misto? Cred si eu !


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.