Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
14 iun 2008 607 vizualizări
Daniela Bretonela e intimidata de presa Daniela de la CAS are un nod in git cind ii vede pe reprezentantii mass-media, pe care ii ustucheste cind vine vorba de intilniri la gramada cu doftorii de familion.

Nu de alta, dar secretul medical trebuie pastrat intre ei. Ce tre sa stie jurnalistii ce nereguli sint reclamate de doftoroii nemultumiti de activitatea CAS. Lasa ca mai bine ii dau eu afara si ii aburim si pe astia cu 3 fraze anapoda pe un comunicat. Sistemul sanitar merge ceas elvetian in Vrancea. Rusinica d\'onsoara Daniela Bretonela! Si cica aerele de mastera ale medicului saf se rasfring si asupra Misului Copac, singurul presedinte director si director presedinte, pe care il ameninta daca ii aduce presarii pe cap. Dar ce, aveti un junghi intr-o parte cind vedeti blitul? Sau nu va coafati indeajuns de perfect pentru instantanee? Si, by the way, va statea mai bine blonda. Reflecta realitatea.


Bronzul de campanie prinde la DSV


La mare, la soare... veterinarii se instruiesc despre animale. Rima e nefericita, dar sefii Directiei Sanitar Veterinare bastinase sint niste fericiti. Timp de un sejur, directorul Ionel Duta s-a instruit pe litoral, la Constanta, despre identificarea dobitoacelor. Numitul sef a pierit subit din peisaj in timpul campaniei electorale, unele voci spunind ca ar fi fost ocupat in teritoriu cu pomana porcilor pentru PSD-isti, desi el este galbior. Mai bine de doua saptamini a fost pace si liniste la virful Directiei Veterinare, care a stat departe de intrebarile si vizorul presei. Atentie, sa nu va arda ultravioletele, domnule Guita, pardon "¦ Duta!


Haoleu, votul meu!


Votarea din 1 iunie a atras la urne fel de fel de electorat. Printre cei mai constiinciosi cetateni cu spirit civic s-au numarat pirandele cu fuste crete si etnicii conlocuitori. Acestia au vrut sa isi exercite dreptul la vot cu hotarire, imbulzindu-se in sectiile de votare. In Bahne, unde PSD-ul a obtinut cele mai bune scoruri, un cetatean mai ciocolatiu a iesit din cabina, cu buletinul intr-o mina si stampila in alta, intrebind cu nedumerire analfabeta comisia: "Pe ce casuta sa pun stampila ca sa votez cu PSDu\'? Aicea nu e poza, eu dupa poza stiu cu cine sa votez". Si vine si al doilea tur de scrutin...


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.