Caterincă Mioritică

Marean isi pune fumurile pe primul loc!

Ziarul de Vrancea
17 mai 2008 680 vizualizări
Locatarul de la CJ calca din strachini in strachini. Ultima timpenie facuta de El lidero s-a consumat la Tirgul de carte cind delegatia din Spania a fost plimbata pe la principalele institutii, ca sa nu zica ca a venit pina in baronat si nu a vazut nimic.

Nu ca ar fi ceva deosebit de vazut. Numai ca, cum tirgul s-a consumat in ziua de campanie electorala PSD, ma scuzati Ziua Europei, spaniolii au avut parte de comportamentul mitocanesc al lui Oprisan presat de timp sa plece la chiuit in Piata Unirii. Marean era prea ocupat cu a-si face el publicitate, ca poate mai fraiereste prostii si mai pun botu\' la aburelile lui. N-ai sa vezi! Chestia e ca Marean i-a fituit repede pe spanioli, dupa ce i-a pupat cu tigara in mina si i-a umplut de fumurile sale, ca era stresat ca ar face unii si altii afise in batjocura sau filmulete care-l zic de rau. Si uite asa, spaniolii au fost dati repede afara, ca nu a fost timp de parteneriate internationale. PSD-ul tre\' sa abureasca prostii mioritici. Rusine Marean!


Alin Tralala, un Petrica fara flanica


Alin Trasculescu, acest Petre Roman de pe plaiuri mioritice, a descoperit ca poate aduna capital electoral vinzindu-si chipul si pupicii! Asta pentru ca la discutii nu prea reuseste sa aduca argumente in favoarea sa ca sa-i dam votul. Si Alin a pus in aplicare Operatiunile Confectia si Taraba cu castraveti (La naiba!), unde a pupat fara numar confectionistele si babele care vind trufandale. Ca doar se stie ce lipici avea Petre Roman si puloverul sau printre fetele de la APACA. Tralala a mers pe acelasi tipar, numai ca in garderoba sa nu s-a gasit o flanica si s-a apelat la mult mai eleganta camasa. Si auzi ce "succesuri" a inregistrat Alinus: cica zarzavagioaicele au fost date pe spate de "viitorul primar", dupa cum l-au prezentat democratii, si au declarat ca nu se mai spala 2 saptamini pe fata sa nu stearga urma buzelor lui Alin, baiat fin. Daca tot umbla printre muieri sa le cumpere votul cu un sarut, il sfatuim pe Alin sa isi hidrateze buzele si pentru asistentele de la Spital sau educatoarele de la gradinite.


Galben vine de la Gaze?


Candidatii la alegerile locale din acest an au luat la rind strazile si ulitele Focsaniului in cautare de alegatori. Pasii i-au purtat pe drumuri desfundate, care n-au vazut picatura de bitum in viata lor si s-au intilnit cu oameni care pina mai ieri nu stiau ca si in urbea noastra exista consilieri locali. Fisticite, femeile si-au luat pruncii in brate si cu lacrimi in ochi au iesit pe la porti si ferestre, barbatii s-au pupat cu soacrele, unii dintre ei chiar desfacind sticla de vin de la botez in cinstea evenimentului. Cum care eveniment? "Au venit, fa, cei de la gaze si ne baga si noua pe strada. Nu vezi ca au veste si sepci galbene?" si-au dat cu parerea despre liberali citeva femei aflate la vorba-n colbul drumului. Probabil ca atunci cind i-au vazut pe "portocalii" lui Trasculescu oamenii au zis ca au venit si cei de la spatii verzi sa le faca strazile curate.


Oprisan e o adevarata minciuna


Nu numai oamenii care au scotocit in strafundurile memoriei dupa realizarile magnificului PSD al lui Marian Oprisan au avut mult de lucru la campania social-democratilor. Niste rauvoitori, pe care nu-i credem deloc, spun ca si pozele marelui de la km 25 ar fi fost pigulite cu atentie, pentru a-i retusa lui Oprica ridurile si pentru a-i implini buzitele. Noroc de Photoshop ca te transforma, dar numai pe hirtie! De ce se arunca cu pietre dupa vedetele de film care-si "finiseaza" fetele, daca pina ce si baronul si-a falsificat fatada. Ce altceva o mai fi fals la el?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.