Caterincă Mioritică

Consilier actor pentru primar scamator

Ziarul de Vrancea
5 apr 2008 884 vizualizări
Edilul sef de la Panciu si-a luat consilier de imagine un actor ca sa-l invete rolul de candidat binevoitor si deschis colaborarilor cu toata lumea pentru binele comunitatii.

Primarul Ion Petre, pesedistul care mai vrea o data rolul principal de ocupant al fotoliul de prim pancean, l-a convins pe actorul TMF, Sorin Rusu, sa-l invete cum e cu mimatul starilor, afisarea de masti tragi-comice si cum sa pozeze in fata publicului elector, astfel incit acesta sa-i mai plateasca patru ani bilet pentru piesa "joaca de-a primaria". Iar lectia rolului cistigator pentru sceneta de pe 1 iunie il prinde destul de bine pe primarul "Pircalab" si scamator al pancenilor. Ion Petre a renuntat la rolul de ciubota in gura presei si il incearca acum pe cel de amabilul care vrea binele si prosperitatea tuturor. Ca sa vedeti versatilitate si maturitate in abordarea rolurilor. Face proiecte pentru ca cei mici sa se dea "huta", pentru ca cei senili sa se plimbe prin gradini ale gheiselor in buricul lu\' Panciu City, dar si pentru ca cei pacatosi sa se mintuiasca la o noua catedrala. Buna poza asta de "omul piinea lui Dumnezeu" macar o data la patru ani. Insa pancenilor nu le plac actorasii de mina a doua, cam simt falseturile si taxeaza uitarea replicilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 18 minute, 16 secunde
Daca omul e rau, e de rau, daca e bun, iar e de rau. Cum ar trebui sa se comporte un om, ca sa va fie pe plac? Asa cum nici adevarul nu este absolut, nici omul nu este perfect. Este campanie citeste integral
, acum 739400 zile, 18 minute, 16 secunde
La aceste hiene flamande [asa zisi ziaristi ] ar trebui actualul primar sa le dea ceva de mancare oral
, acum 739400 zile, 18 minute, 16 secunde
Nu sunt psd-ist dar de departe Petre este cel mai bun primar din cati a avut orasul asta vreodata !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.