Caterincă Mioritică

Edy, purtator de cuvint al PSD?

Ziarul de Vrancea
5 apr 2008 1071 vizualizări
Este inaltut, subtirel si cu mustata. Are o fata nevinovata de nici nu-ti vine sa crezi cind te utiti la el de ce nebunii, pe cantul legii, e in stare. A ajuns printr-un concurs... de imprejurari secretar de primarie.

De doi ani secreta doar"¦ scenarii dupa cum singur a recunoscut la ultima intilnire cu alesii locali. Secretarul este insa extrem de secretos cu legile. Tot ce stie tine numai pentru el. Cind ajunge in fata consilierilor ii suceste de la un proiect la altul si le pune creierii pe moate. Nu cu dovezi de stiinta juridica ci cu bulibaseli sau ineptii cum le place unor consilieri sa le numeasca. Cind se uita incurcati la el alesii locali si asteapta sa-I luminize in hatisul legislativ, trec minute bune pina cind Edy bolmojeste ceva. Si atunci sa te tii de batut cimpii. In rest, se pare ca face comunicate de presa pentru PSD. Da"â„¢ poate ca nu le face el, desi seamana al naibii de mult argumentele pe care le prezinta in fata alesilor locali cu cele pe care le afiseaza cu aplomb pesedeii. Nu mai departe de saptamina acesta am primit un "pres" de la PSD municipal in care ni se prezentau punct cu punct motivele pentru care alesii PSD nu au fost prezenti la sedinta extraordinara. Dupa ce am parcurs materialul ne asteptam ca la sfirsit sa fie semnatura lu"â„¢ Edy-secretosul de la primarie. Cind ce sa vezi, era semnat de chiar liderul pesedeilor din urbe, Liviu Olo. Mai, sa fie! Asa coincidenta, mai rar domnu"â„¢ Edy!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 22 minute, 12 secunde
baiatul asta a facut pactul cu diavolul...parea de viitor ! s-a vazut atunci cand a luat partea lui Bacinski referitor la actiune acu infiintarea comisiei de ancheta a smenariilor si golaniilor de la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.