Caterincă Mioritică

Prefectul apolitic si primarul Odobestilor, uniti in simtul de la 11 metri

Ziarul de Vrancea
26 ian 2008 682 vizualizări
Ceva este mai presus de politica. Ceva ii leaga mai mult decit bataia pe fonduri de la Guvern sau decit duelurile pentru primarii si posturi caldute de conducere.

Desi actualmente joaca in echipe adverse, 2008 ii poate aduce unuia dintre ei un transfer

Ceva ii face sa dea mina, sa isi faca body check, sa isi aplice crampoane pe gambe si sa alerge dupa acelasi lucru, basica rotunda. Fotbalul ii uneste in simturi, suturi si rateuri. Prefectul apolitic, Dragos Mircea, acest Zidane al terenului de fotbal mioritzic, cel care loveste napraznic si i se arata rosu in fata ochilor in 18 secunde, doreste sa-l initieze in tainele alergatului dupa minge si pe primarul, pesedist, de la Odobesti, Daniel Niculae-s. Ceea ce nu a reusit timp de doi ani Nini Sapunaru iata ca a reusit remarcabil, in numai citeva minute, o partida de fotbal: sa aduca laolalta un fost liberal, actual oficial apolitic, in secret inca liberal, si un vajnic aparator al buturilor social-democrate. Prefectul atacant Dragos si primarul mijlocas la inchidere Daniel s-au pupat si unul a urat celuilalt ca oricum pina la urma se va transfera la echipa de pe val. Se stie care, FC Liberalpool. Transferul de mare clasa a fost aminat insa pentru moment de o "lucratura" cu fonduri guvernamentale negociata abitir de antrenorul FC PSD-chaster United, Marian Oprisan, in birourile liberalilor de la Bucuresti. Niste conturi babane destinate dezvoltarii orasului Odobesti pun deocamdata sub semnul intrebarii mutarea lui Nicolae-s la FC Liberalpool. Si totusi, poza de echipa ii arata extrem de relaxati unul cu altul... Sa fie vorba de o semnatura secreta? Sau numai de o dorinta destul de mare pentru joc. Jocul cu balonul rotund, de sapun politic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.