Caterincă Mioritică

Dati un leu pentru noi membri de sindicat!

Ziarul de Vrancea
15 dec 2007 732 vizualizări
Liderul de sindicat de la fabrica de toale de export Incom, Toader Arcalean, a facut lobby pentru viitori membri de sindicat chiar in fata Prefecturii Vrancea, in timpul manifestatiilor de nemultumire a colegilor sai.

Nu prea intelegem noi de ce se mai strofoaca sa ceara bani mai multi la salariul angajatilor din moment ce domnia sa, dind dovada de marinimie, acum in prag de Mos Craciun, a scos din buzunar un leu, dar de cel greu, pentru o sarmana. Femeia se oprise in Piata Unirii gura casca pentru ca vazuse multime zgomotoasa si credea ca se dau ajutoare de porc. S-a ales numai cu un leu, dar de la un lider de sindicat cu nevasta tinara foc. Cu un leu ea a putut sa-si ia cinci Eugenia si sa-si mai astimpere foamea.


Povestea cucului care a gresit cuibul


u un ziarist, se stie el care e, s-a recomandat ca fiind de la alta Publicatie... de Vrancea pentru a avea scapare de ciomageala oamenilor


Din sirul povestilor incredibile, istorisim astazi cititorilor nostri, care evident sint cu mult mai destepti decit ai lor si chiar decit ei, cum unii se dau ghiocei cind ei sint de fapt georgei! Breasla ziaristilor mioritici, dupa ce ca abia e de-o ciorba, este imbogatita cu personaje lipsite total de deontologie si bun simt. Stiindu-se cu musca pe caciula pentru minciunile pe care le spune si le scrie si temindu-se de bita oamenilor revoltati, s-a dat ca fiind de la alt cuib. Sau poate cine stie, considera Ziarul nostru cu mult mai bun si mai citit decit fituica de partid unde tasteaza si se recomanda a ne fi coleg. Insa nu ne flateaza recomandarea sa si chiar il sfatuim sa faca un exercitiu de sinceritate de acum incolo, desi stim ca ii va fi foarte greu. Cucul ratacit in noaptes, aaa, ne scuzati, in noapte, a fost demascat de taranii de la Bolotesti pe care a incercat sa ii abureasca cu baliverne de cocor degerat. Nu i-a mers, imaginea CUC-ului fiind retinuta de sateni dupa numarul de inmatriculare al masinii personale, o limuzina Volkswagen Passat (masina populara trecatoare), VN-0 nu stiu cit-CUC. Masina cumparata evident si logic din banii de pe articolele scrise la Marean-itorul de Vrancea. Si inca o chestie! Cucule visator la malai cu care nu esti deloc obisnuit, nu mai lua omul de la sapa drept ignorant, stie si el cu ce se mai maninca politica si presa. Si vezi ai grija, data viitoare cind te dai drept vreo jurnalista de la OTV sa iti pui si o peruca! Sa vedem, ai curaj sa spui ca nu-i asa?


Victor Roman sI-a facut firme cu nume de gagici


Pentru ca tot ii place sa scrie pe de-ndoaselea, un viitor nume pentru societate de asfalt ar putea fi Rotciv


Ce cadou si-ar dori femeile cel mai mult? O excursie in jurul lumii..., o masina de lux batuta in cristale Swarovscki... sau o noapte plina de pasiune pe o plaja in Tunisia? Credem ca nu! Nici macar un avion care sa iti scrie pe cer cuvinte de amor? Nu, in nici un caz! Se poarta acum sa dai numele iubitei, sotiei sau, dupa caz, al amantei firmelor pe care le conduci. Domnilor, in cazul in care nu vreti sa va ascundeti prea tare, invatati de la maestrul Victor Romannnn. Consilierul judetean delegat cu deszapezirea drumurilor si asfaltarea soselelor (ei, mai mult cu papatul banilor publici) si-a facut in 2006 doua societati pe care le-a botezat cu numele femeilor preferate, Angela Nor si Florica. Si, birfeste lumea, ca sa fie mai cu schepsis si sa nu vada tot ochiul de sotie, le-a scris de la coada la cap: Ronalegna cons SRL 2006 si Acirolf cons SRL 2006. Si, tot in 2006, s-a nascut si firma Newfamily, ca un fel de incununare a fericirii si intelegerii de care are parte in largita sa familie Victor sau Rotciv, ca tot ii place invers (numai numele speram noi). Si daca la prietene le-a facut o placere in plus, in 2007 potentatul si potentul in acelasi timp Rotciv s-a combinat si cu unguru\' Janos, ne scuzati, Baliga. Ce a iesit din impreunarea maghiaro-romana? Balirom! A nu se intelege Baliga Roman-easca! Si acum, poate va intrebati la ce ii trebuie domnului consilier judetean asfaltator, amendat si de Garda de Mediu, atitea firme. Pai cu una participa la licitatii si cistiga proiecte, iar restul lucreaza mai departe eventual pentru a nu se mai plati impozitele. Si cu banii cistigati astfel punem pariu ca le duce pe doamnele muze de nume de societate prin tarile calde. Sau le da bani de lenjerie intima si de... ziare!




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.