Caterincă Mioritică

Te astept goala la Night!

Ziarul de Vrancea
24 nov 2007 996 vizualizări
Miine te asteapta ele, cele peste sase sute, imbracate in azuriu, cu decolteu adinc in fata, dar cu centuri de castitate prinse in lacate chinezesti (care sa dea impresia ca sint virgine).

Cite una pentru fiecare partida, fie de europarlamentare, fie de referendum, ele asteapta frivole cu fanta deschisa in sus sa primeasca miile de voturi de la alegatori. Ele vor sa te faca sa te simti bine dupa ce, cu agresivitate si hotarire pui stampila si reusesti sa-l introduci. Ele, doar ele, spera sa fie pline de valurile spumoase si albe ale... buletinelor de vot. Te asteapta urna goala si la Night-ul din cartierul SUD, dornica de alegatori infierbintati si stirniti de interes... civic, de care credeati? Toate spera la penetrari hotarite de buletine de vot si anunta ca e loc pentru toti. Numai ca, unora le va garanta placere numai de moment, pentru ca, dupa terminarea programului, pentru altii s-ar putea sa scoata un odor cu totul nedorit. In fata unei astfel de fante (si nu roz) se va aseza miine si baronul local si, indubitativ precum il stim, va vota, asa cum a declarat in interviul luat (sau dat) in exclusivitate, pentru ca noi "sa nu mai fim tristi". Pai noi, stimate dle presedinte, sintem tristi pentru ca nu sinteti alaturi de soacra domnlui Ilie. Credeti ca puteti sa ne faceti si noua o mica bucurie si sa ne lasati singuri? Macar in viata asta.


Ursuletii de ghinda

Saptamina trecuta, primii agricultori ai tari s-au intilnit cu primii padurari ai tarii din cadrul Ministerului Agriculturii pentru a dezbate foarte serios problema ursuletilor suparati pe vinatorii care ii lasa

fara vizuini, scorburi pline cu miere, ghinda si jir.Intilnirea a avut loc intr-un cadru organizat conform proiectului "Ursuletii Suparati "" Retea de monitorizare si alerta pentru prevenirea defrisarilor abuzive", in care Mos Martin a anuntat ca in Romania se fura ca-n codru, inclusiv codrul, riul, ramul... Nu stim la ce concluzii s-a ajuns ca urmare a acestei intilniri pentru ca pe site-ul Ministerului Agriculturii nu s-a mai publicat continuarea povestii ursuletilor suparati, dar propunem finantatorilor, respectiv "Fundatiei pentru Parteneriat" si "Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe" urmatoarele proiecte tematice: "Ursul pacalit de vulpe isi face

cumparaturile de la Mall", "Salatile din gradina Ursului confiscate de DNA", "Fram ursul polar", program adresat ursuletilor afectati de topirea ghetarilor, "Pielea ursului din padure", proiect dedicat politicienilor care vor incerca sa ne vinda acest obiect vestimentar al lui Mos Martin la alegerile din 2008.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.