Opinii

Supozitii de vacanta

Corneliu Condurache
16 aug 2006 756 vizualizări
Odata trecuta perioada prevazuta de legea administratiei publice locale modificata in care consilierii locali si judeteni isi puteau declara apartenenta politica, in Vrancea "s-a rasucit o cheita" iar mecanismul unei jucarii a fost pus in miscare.

La nivelul legislativului judetean incepe, practic, lupta de tipul "care pe care" intre Oprisan si cei ce au declarat public ca vor sa-l schimbe din functie. Deocamdata, inca din prima zi a saptaminii, in deschiderea bataliei s-ar putea spune ca baronul de Vrancea impreuna cu oastea decimata de consilieri PSD ramasa inca in jurul lui au cerut prefectului Oprea invalidarea unei hotariri adoptata de majoritatea

alesilor la ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean. Este vorba exact de punctul din ordinea de zi prin care seful judetului dorea sa-i dea afara din functie pe consilerii ce l-au lasat cu "ochii in soare" trecind in barca PNL-PD-PC-PNG, respins la vot. Asa cum rezulta si din continutul cererii lui Oprisan si a celor 11 "soldati" ai sai, aceasta joaca si rolul unei plingeri prealabile in scopul deschiderii unei actiuni judecatoresti pe tema respectiva in instanta de contencios administrativ. Altfel spus, o lovitura a fost lansata deocamdata dintr-o singura directie. Pina la sfirsitul zilei de ieri nu a putut fi observata, insa, vreo incercare de raspuns a adversarilor ca replica la pomenitul atac . Principalul inconvenient pare a fi deocamdata densitatea impresionanta a concediilor de odihna. De la munte, mare sau din statiunile de pe litoralul bulgaresc ori italian va fi, totusi, destul de dificil daca nu imposbil de "decapitat" baronul.

Dar mai stii? Poate pleaca singur, desi-i greu de crezut si asa ceva...


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.