Opinii

Singura speranta

Corneliu Condurache
7 ian 2009 1274 vizualizări
Desi pina acum am tot fost indemnati de prin directia Guvernului sa stam linistiti ca nu sint probleme, se pune, iata, serios in discutie varianta posibilei reduceri a presiunii si chiar a intreruperii alimentarii cu gaz metan si in Vrancea.

La intrebarea daca este pregatit Focsaniul pentru o astfel de incercare, raspunsul nu pare unul prea incurajator. Politicienii tocmai sint ocupati in aceste zile cu impartirea ciolanelor pe la Bucuresti sau prin judet - cei ajunsi la putere - sau tac chitic ascunsi, lingindu-si ranile - cei ramasi in opozitie "" avind cu totul alte griji si preocupari. Iar pe primarul Decebal Bacinschi si directorul unicului furnizor de energie termica in sistem centralizat, Valter Popescu, totate indiciile ii arata mai degraba adeptii strategiei "ce-o sa faca toata lumea o sa facem si noi". De altfel, nu-i un secret ca si asa, in situatia alimentarii cu gaz metan, Enet reprezinta la acesta ora o adevarata piatra de moara financiara legata de gitul administratiei locale, dar mai ales a focsanenilor clienti. Sa nu uitam ca o buna parte din vara anului trecut locuitorii Focsaniului, abonati ai termoficarii centralizate, au facut baie la lighean din cauza intreruperii gazului pentru neplata. O trecere acum la producerea caldurii prin alimentarea cu pacura a centralei municipiului resedinta de judet ar face sistemul si mai costisitor. Prin urmare, singura speranta ramine, ca in atitea alte cazuri cind e vorba de autoritati si politicieni, gestionari de probleme vitale ale comunitatii si bani publici, tot la Dumnezeu cu mila!




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 51 minute, 46 secunde
Inainte de marea teapa cu FNI-ul se folosea sintagma: STAI LINISTIT, FNI VEGHEAZA! Ar trebui studiata un pic varianta cu centrala de apartament pe energie electrica. Oricum energia electrica este citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.