Opinii

Realitati atasate razboiului liberalo-pesedist al bannerelor

Corneliu Condurache
29 apr 2008 852 vizualizări
Vinerea si simbata dinaintea Pastelui au prilejuit confruntari in strada pe teme electorale - inca neagresive, e adevarat dar nu la multi pasi de a deveni - ale organizatiilor judetene apartinind Partidului National Liberal si Partidului Social Democrat, pe tema amplasarii in Focsani a 40 de bannere cu chipul lui Romeo Paul Postelnicu.

Detalii in legatura cu modul in care s-au derulat concret disputele liberalo-pesediste puteti afla din articolul ce trateaza subiectul in discutie in editia de astazi a Ziarului de Vrancea. Doua ar fi aspectele demne de mentionat, legate de aceasta sfada. Primul ar fi ca liberalii nu par sa-si fi facut un calcul realist intre ce pierd si ce cistiga printr-o astfel de actiune. Chiar daca mesajul bannerilor galbene cu sageata albastra si poza lui Postelnicu nu-i unul transant electoral, la minusuri n-ar fi stricat ca penelistii autohtoni sa fi luat serios in calcul si unele efecte secundare, foarte probabil atasate mesajului principal, toate avind destinatar acelasi electorat supus amplelor eforturi de a fi sedus in aceste zile. Astfel, impresia unui competitor care "fura" smechereste startul intr-un concurs, dar si cea a imitarii PSD-ului din campaniile electorale trecute, cind respectiva formatiune avea pronuntate accente de partid-stat, nu-s tocmai de ignorat in balanta puncte tari/ puncte slabe ale proiectului de afisare a bannerelor liberale pe strazile Focsaniului, inaintea declansarii oficiale a campaniei electorale pentru alegerile locale aferente mandatul 2008-2012.

Al doilea amanunt relevant ar fi unul referitor la primarul in functie al Focsaniului, Decebal Bacinschi. Se dovedeste cu o impecabila claritate ca acesta este mult mai sprinten in interventiile care-l privesc personal si tin de strasnice masuri de paza preventiva in scopul conservarii beneficiilor pe care le presupune pastrarea pentru sine a scaunului de edil-sef al municipiului resedinta de judet, decit in multe alte ocazii ce au legaturi directe cu soarta de fiecare zi a focsanenilor de rind. Iar aspectele sus-mentionate le pot spune destule celor care privesc cu discernamint realitatile acestor zile si nu trebuie omis ca ei vor fi chemati in curind sa-si spuna parerea despre alesii lor...


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 26 minute, 27 secunde
nene patron mai reactualizeaza pagina cu,locuri de munca ai anunturi de acum doi ani
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.