Opinii

Mismasuri intre Prefectura si Consiliul Judetean

Corneliu Condurache
1 oct 2007 721 vizualizări
Asa cum puteti citi din articolul publicat in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, hotarirea Consiliului Local Focsani din decembrie anul trecut prin care i s-a facut "cadou" lui Oprisan terenul sub care-i construit Hotelul Caprioara nu a primit, practic, aviz de legalitate de la Prefectura Vrancea

("cadou" este termenul corect deoarece prin mentionata hotarire a putut fi intabulata respectiva "achizitie" a Consiliului Judetean ce se constituie la rindul ei intr-unul din capetele de acuzare ale baronului in rechizitoriul "Dosarului Coruptiei", instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si aflat pe rolul Judecatoriei Focsani de mai bine de un an de zile). Avindu-se, insa, in vedere ca au trecut mai mult de 30 de zile de la ajungerea hotaririi cu pricina la Institutia de reprezinta Guvernul Romaniei in Vrancea, se creaza pentru Consiliul Judetean posibilitatea invocarii acordului tacit. Altfel spus, printr-o smecherie, Prefectura s-a facut ca uita sa-si faca treaba pentru care isi justifica existenta pe aceste meleguri, iar Consiliul Judetean atit a asteptat, pretul fiind acela ca Oprisan isi rezolva unul din capetele de acuzare din procesul in care-i inculpat penal.

Daca doua institutii de asemenea calibru se preteaza la astfel de manevre cu iz de mismasuri, nu mai este, desigur, nimic de comentat. In afara mult stiutei sintagme ce se verifica inca o data: in Vrancea orice este posibil.


P.S. O mina de ajutor printr-un non combat si el mai mult decit vizibil timp de noua luni de zile a dat si Consiliul Local, respectiv Primaria Focsani in problema terenului de sub Hotelul Caprioara.

Explicatia: ambele institutii sint localizate in Vrancea!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.