Brand voice

Vine Ignatul... Porc îți dă porci cu sacul!

Ziarul de Vrancea
15 dec 2015 917 vizualizări
În prag de sărbători Premium Porc Group organizează în Piața Unirii din Focșani, vineri, 18 decembrie 2015, ”Ziua Porcului Ignat” - cu începere de la orele 16.30!

În prag de sărbători Premium Porc Group organizează în Piața Unirii din Focșani, vineri, 18 decembrie 2015, ”Ziua Porcului Ignat” - cu începere de la orele 16.30!

View this email in your browser

Pe 18 decembrie vine Ignatu', hai in Piata Unirii din Focsani sa-ti dam porci cu sacul, de la 16.30.

Toți vrâncenii sunt invitati să participe la ”Ziua porcului Ignat”, eveniment pe parcursul căruia va avea loc și concursul ”Cârnatul anului 2015”. Vor fi acordate premii consistente – respectiv 4 jumătăți de porc.

Pentru a câștiga una din cele 4 jumătăți de porc, doritorii trebuie să se înscrie la concurs trimițând un e-mail la adresa: concurs@premiumporc.com.


E-mailul trebuie să conțină nume, prenume și localitatea din care este concurentul. După ce se înscrie, concurentul va trebuia să pregătească din carne de porc cârnați de casă, la el în gospodărie și să îi aducă în Piața Unirii din Focșani pe 18 decembrie, între orele 16.30-17.00. Ulterior, concurentul va primi ingredientele necesare pentru a amenaja o farfurie traditional românească…pe bază de cârnat de porc.


Concurenții vor fi jurizați de bucătarii care vin în Piața Unirii din municipiul Focșani să facă cea mai mare pomană a porcului din țară. Toți vrâncenii sunt invitați să ia parte la unicul eveniment din România dedicat Ignatului – ziua în care porcii sunt sacrificați.


Organizatorii – Premium Porc Group – vor pregăti o pomană a porcului gigant iar cei care țin post vor putea gusta fasole la ceaun.

Toți participanții vor fi serviți cu șorici delicios și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică traditional românească în interpretarea Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”.

Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineață, de la orele 10.00 când porcii sunt pârliți, așa cum se obișnuiește în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranșată pentru pomana porcului.

Pofticioșii pot gusta din carnea fragedă după orele 16.30, iar de la 17.00 începe concursul ”Cârnatul anului 2015”. Ziua Porcului Ignat se va termina cu un concert marca ”Țara Vrancei”!

Vă așteptăm în Piața Unirii și vă urăm, de pe acum, baftă la competiția ”Cârnatul Anului 2015” – pe 18 decembrie e Ignatul, ziua în care îți dăm porci cu sacul.

Trimite e-mail si poti castiga o jumatate de porc!
concurs@premiumporc.com 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.