Brand voice

Lucrările de prospectare din judeţele Vrancea şi Bacău se apropie de final

Ziarul de Vrancea
9 dec 2015 1548 vizualizări
Proiectul de prospectare geologică început în această toamnă de Hunt Oil Company of Romania şi OMV Petrom, avand ca furnizor de servicii compania Prospecţiuni, se apropie de stadiul final.


In această etapă, reprezentanţii Prospecţiuni susţin că principalul element îl reprezintă încheierea ciclului de activităţi care a stat la baza demararii lucrărilor în judeţele Vrancea şi Bacău: menţinerea unei bune relaţii cu localnicii şi autorităţile implicate în proiect.
„Punem mare preţ pe comunicarea directă cu fiecare persoană în parte. Este important ca localnicii să înţeleagă perfect ceea ce facem, şi îi încurajăm constant să ni se adreseze dacă au întrebări sau nelămuriri. Fiecare discuţie este personalizată în funcţie de om, pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă de caştigat. De peste 65 de ani, de cand lucrăm în Romania, am revenit de mai multe ori în aceleaşi locuri şi vom mai reveni în funcţie de interesul pentru zona respectiveă. Ca în orice domeniu de activitate, o cercetare se reia la anumite perioade de timp, în funcţie de noile tehnologii apărute. De asemenea, o cercetare se poate relua şi în funcţie de strategia statului în ceea ce priveşte domeniul respectiv. De aceea este important să ştim că ne putem întoarce oricand în orice zonă a ţării. Trăinicia relaţiei cu localnicii a stat dintotdeauna la baza activităţii noastre, şi ne bucură faptul că am reuşit să consoledăm acest aspect cu ocazia proiectului derulat în judeţele Vrancea şi Bacău”, a declarat Marius Milea, Director General Prospecţiuni.


Care sunt mai exact paşii incluşi în etapa finală a lucrărilor?


Compania Prospecţiuni susţine un mediu de lucru definit prin etică, transparenţă şi respect reciproc, iar toate proiectele pe care le desfăşoara se supun acestor principii. Astfel, la finalul oricărei lucrări, echipele companiei urmăresc o procedură strictă: mai întai semnează un acord de încheiere a proiectului cu instituţiile locale implicate, strang toate materialele folosite pe terenurile cuprinse în perimetrul de lucru şi le mulţumesc localnicilor pentru ajutorul acordat.
Ulterior îndepărtarii echipamentelor de înregistrare, reprezentanţii Prospecţiuni vor inspecta aliniamentele pentru a verifica dacă toate materialele au fost stranse, pentru a restabili orice potenţială perturbare şi pentru a se asigura că, în eventualitatea producerii unor daune accidentale, s-au oferit compensaţiile aferente.
Dacă apar daune agricole temporare în urma activităţii de prospectare, acestea sunt compensate integral, toate măsurile şi calculele fiind în avantajul utilizatorului de teren. Valoarea compensaţiilor este stabilită în urma unui calcul care include suprafaţa terenului, preţul pieţei pentru cultura respectivă şi producţia la hectar. In plus, în timpul sau după finalizarea lucrărilor, localnicii îşi pot desfăşura activităţile agricole fară nicio problemă şi cu o productivitate la fel de mare ca înainte.


Reprezentanţii Prospecţiuni din judeţ pot fi contactaţi în continuare la numarul de telefon 0731 320 900 şi la adresa ech16@prospectiuni.com.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.