Vrânceni in Lume

Fiul viceprimarului din Homocea, mort in Italia intr-un incendiu

Dan Chiriac
27 mai 2011 3792 vizualizări
Baiatul viceprimarului din comuna Homocea a murit ieri dimineata in Italia, linga Roma, in conditii neelucidate definitiv.

Primele indicii ale politiei italiene arata ca Ionut Rades, 28 de ani, si-a pierdut viata in urma unui incendiu. Rades era plecat de putin timp in Italia dupa ce lucrase ca taximetrist mai mult timp in Romania. "Ca orice tinar, a vrut sa cistige mai mult, mai ales ca are un copil de doi ani. A renuntat la taximetrie, unde lucra pe masina cumnatului sau si a plecat in Italia. Voi incerca sa-i ajut cum pot si de ce au nevoie pentru a-l putea aduce in tara", ne-a spus Neculai Ionescu, primarul comunei Homocea. Vestea a picat ca un traznet acasa, in comuna Homocea. Familia si numerosii sai prieteni nu au crezut ca poate fi adevarat, in cele din urma au primit confirmarea ca tinarul a murit. Politia italiana a demarat o ampla ancheta incercind sa afle imprejurarile exacte in care tinarul a decedat. Ionut Rades era casatorit si avea si un copil de doi ani. Familia a demarat deja formalitatile de repatriere dar asteapta in primul rind concluziile anchetei si rezultatele medicului legist, care va stabili cauza exacta a mortii. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 44 minute, 18 secunde
Tragedia nu s-a petrecut in Italia langa Roma, ci langa Madrid!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.