Tineret în (Re)Acțiune

Statia de Pompieri Adjud se modernizeaza

Dan Chiriac
8 nov 2010 1350 vizualizări
Lucrarile se realizeaza cu fonduri de la Banca Mondiala

Lucrarile pentru modernizarea Statiei de Pompieri Adjud se apropie de sfirsit. Pe 31 octombrie au fost finalizate lucrarile de consolidare si modernizare a sediului pompierilor, investitie cuprinsa in cadrul "Proiectului de diminuare a riscurilor in cazul producerii calamitatilor naturale si pregatirea pentru situatii de urgenta" finantat dintr-un imprumut de la Banca Mondiala si cofinantat de Guvernul Romaniei. "Lucrarile au fost demarate incepind cu luna august 2009, urmind ca in perioada imediat urmatoare sa se efectueze receptia la finalizarea lucrarilor. S-a realizat o lucrare ce se aliniaza la standardele actuale de management al situatiilor de urgenta si care contribuie la cresterea gradului de siguranta a obiectivului, in cazul producerii unor seisme", ne-a spus col. Flaviu Chiscop, comandantul ISU. Noua investitie era aproape obligatorie, in conditiile in care subunitatea din Adjud actioneaza in medie la o treime din interventiile din judet. Astfel, in trimestrul al treilea al anului 2010 pompierii adjudeni au intervenit pentru solutionarea a 199 situatii de urgenta. In trei luni, pompierii adjudeni au stins cinci incendii, au descarcerat doua persoane si au acordat ajutor medical de urgenta la 165 de persoane, dar au salvat si citeva necuvintatoare. Pompierii din Adjud au competenta si in zece comune din Bacau, localitati situate in vecinatatea judetului nostru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.