Tineret în (Re)Acțiune

Campusul de la Adjud a inghitit 12 miliarde

Mihaela Beșleagă
6 oct 2008 2484 vizualizări
Pentru lucrarile de realizare a campusului scolar de la Liceul Emil Botta din Adjud au fost alocate de la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) prin administratia publica locala, sume care insumeaza 1.200.000 RON (12 miliarde lei vechi).

Campusul adjudean va fi construit dupa ultimele norme europene si va fi destinat elevilor din unitatile de invatamint din municipiu, dar si din localitatile din mediul rural din apropiere de Adjud. "Lucrarile au inceput deja. Campusul va cuprinde laboratoare, cantina, garsoniere de serviciu pentru cadrele didactice navetiste. Aici vor putea veni si copiii din cele circa 10 comune din preajma Adjudului", afirma inspectorul scolar general Iordache Bostan. In proiectul initial, finalizarea campusului este prevazuta pentru anul 2009. Costurile totale ale acestei investitii, derulata de firma Rotary Constructii SRL, se ridica la 6.000.000 RON. Momentan, elevii de la "Botta" sint cazati la internatul Grupului Scolar "Ghe. Bals". Cit priveste campusul din Focsani, acesta a ramas la nivel de proiect, dupa ce banii cu aceasta destinatie veniti de la MECT au fost redistribuiti catre alte unitati de invatamint din judet, nefiind cheltuiti la timp. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.