Tineret în (Re)Acțiune

Turul Adjudului

Camelia Stănilă
15 oct 2007 1169 vizualizări
Consilierii adjudeni au aminat sedinta ordinara care trebuia sa aiba loc joi, 11 octombrie, pentru data de 25 octombrie. Alesii locali au luat aceasta decizie ca urmare a lipsei din Primaria Adjud a membrilor executivului local.

Sedinta aminata... din cauza de Bruxelles

In perioada amintita, primarul Constantin Armencea s-a aflat printre membrii delegatiei de primari pesedisti conduse de Marian Oprisan la Bruxelles, iar viceprimarul Gelu Diaconu a fost in concediu medical. La sedinta din 25 octombrie, consilierii locali au sanse sa dezbata printre alte proiecte si cel privind situatia juridica a SC URBIS SA, unde Consiliul Local detine 6% din actiuni, restul fiind in posesia

miliardarului Dorinel Umbrarescu. Votul consilierilor si vointa actionarului majoritar ar putea intoarce societatea furnizoare de servicii in stapinirea Consiliului Local Adjud. (D. G.)


Scoala "Mihail Armencea" vrea camere video


Scoala nr. 1 "Mihail Armencea" Adjud doreste sa implementeze un sistem modern de paza, avind in vedere ca la ora actuala supravegherea unitatii se face cu ajutorul jandarmilor, care patruleaza pe o arie mult mai mare. Potrivit directorului Reta Strat, cereri pentru instalarea unor camere video au fost depuse la Primarie, insa deocamdata proiectul este in asteptare. Totodata, Scoala "Mihail Armencea" are nevoie si de un laborator informatic nou, caci calculatoarele existente in unitate sint vechi. "Am primit promisiuni ca vom primi o retea noua. Pina acum la informatica ne-am descurcat cu dotari la mina a doua, chiar am cumparat doua calculatoare Pentium II din banii nostri, ai profesorilor. Erau bune, insa acum sint cam depasite. In afara de calculatoare acum avem tot ce ne trebuie. In vara am cumparat un fax si un xerox, care au costat 6.000 lei", a precizat directorul Scolii "Mihail Armencea". (C. S.)


Centru de documentare la Scoala nr. 3


Odata cu finalizarea reparatiilor capitale, Scoala nr. 3 Adjud si-a inaugurat si noul centru de documentare, dotat dupa ultimele standarde. Desi inca nu are conexiune internet, in cadrul centrului se efectueaza deja cursuri AEL pentru profesori, cum s-a intimplat si la finele saptaminii trecute. "Am facut demersurile si pentru aprobarea unei jumatati de norma pentru un profesor documentarist, de care avem nevoie. Noi aveam un bibliotecar la doua scoli", a precizat directorul scolii, Virgil Gheorghiu. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.