SOS

PRM crede in celulele stem pentru Melania

Doina Ganea
16 aug 2007 8983 vizualizări
Peremistii vrinceni continua campania "PRM - alaturi de tine". Liderul PRM Focsani, Adrian Popescu a donat ieri o suma de bani unei fetite bolnave care are nevoie de operatie in China.

Melania are 7 ani si nu poate sa mearga, suferind de tetrapareza spastica. Parintii au aflat de boala copilului cind acesta avea numai un an si jumatate, atunci primul diagnostic pus de medici fiind encefalopatie mixta. Parintii au mers cu fetita apoi la Bucuresti, pentru recuperare, unde au aflat cu stupoare ca micuta sufera de fapt de tetrapareza spastica. Ani de zile, copilul a urmat sedinte de recuperare la diverse clinici din tara. In primavara acestui an s-a ivit ocazia ca fetita sa fie programata pentru o operatie, pe data de 25 noiembrie, la o clinica din China. La Beijing fetita ar putea avea sansa unui nou inceput printr-un transplant de celule stem. Pentru aceasta operatie copila are nevoie insa de 25.000 de euro, bani imposibil de asigurat de parinti, dintr-un salariu de asistent social, al mamei, si unul de sofer, al tatalui. "Am fost programati pentru data de 25 noiembrie. Daca nu reusim sa stringem banii pina atunci pierdem sansa vietii copilului nostru. Melania este un copil foarte istet, ar vrea sa mearga la scoala, dar nu o ajuta picioarele. Ieri am mers in parc si ar fi vrut sa se joace cu copiii si sa se invirta si ea ca ceilalti micuti", ne-a spus ieri Mariana Marin, mama fetitei. In urma campaniei derulate de Ziarul de Vrancea si Radio Dada, in contul copilei s-au adunat abia 5.000 de euro. Atit parintii cit si liderii PRM fac un apel umanitar pentru salvarea micutei. Cei care pot sa o ajute pot contacta familia la numarul de telefon 0724.145.566. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.