Orașul Panciu

Hot somat cu arma de politisii panceni

Liliana Nenciu
7 aug 2006 947 vizualizări
In noaptea de simbata spre duminica, politistii ce se aflau in serviciul de patrulare pe raza orasului Panciu, agentii Lucian Manolescu si Nelu Dobrin, ambii de la Politia Panciu, au fost sesizati de un cetatean ca un tinar i-a oferit spre cumparare, la pret de chilipir, un motoscuter si doua sabii, dupa care a plecat la un bar.

Agentii de politie s-au deplasat la barul respectiv, dar au fost observati de suspect, care a abandonat motoscuterul si a fugit, fiind urmarit in continuare de politisti. Acestia din urma l-au somat verbal pe tinar, insa cind au vazut ca acesta nu se opreste, au apelat la armamentul din dotare executind doua focuri de avertisment in plan vertical, reusind sa-l imobilizeze pe urmarit. "Suspectul a fost identificat in persoana numitului Costel Munteanu, 21 ani, din comuna Zapodeni, sat Doroslovesti, judetul Vaslui, care se afla la munca cu ziua in comuna Fitionesti. In noaptea de simbata spre duminica, acesta a fost gazduit de un localnic din aceeasi localitate de la care a sustras motoscuterul marca "Honda" si doua cutite, unul cu lama de 28 cm si unul cu lama de 21 cm, incercind ulterior sa le vinda pe raza orasului

Panciu", se arata in raportul de presa intocmit de Politie. Cercetarile sint continuate de Politia Panciu in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si tragerea la raspundere a autorului. Prejudiciul a fost recuperat integral si predat partii vatamate.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.