Orașul Panciu

Turul Panciului

Doina Ganea
17 mai 2010 1242 vizualizări
Statie Smurd la Panciu

In curind pancenii ar putea beneficia de o statie de salvare de tip SMURD in orasul dintre vii. Prefectul Ion Oprea a declarat recent ca, dupa Focsani si Adjud, al treilea oras ca importanta s-ar situa Panciul pentru deschiderea unei noi celule SMURD. Prefectul spera insa ca acest lucru sa se imlineasca anul acesta, daca se rezolva problema spatiului Centrului pentru Situatii de Urgenta. "Am dori ca dupa Focsani si Adjud sa deschidem o statie SMURD la Panciu. Dar acolo e o problema cu cei de la ISU. Era bine daca achitau obligatiile catre utilitati, fiindca acum nu ne mai puneam problema spatiului. In conditiile acestea probabil ca o sa dislocam doua echipe de pompieri si la Statia Soveja ca acolo sa inceapa edificarea unei constructii", a declarat prefectul Ion Oprea. Locatia Statiei de Pompieri din Panciu apartine societatii Electrica. La sfirsitul anului trecut Electrica a cerut Pompierilor chirie pentru spatiul pe care il ocupa, in caz contrar acestia fiind nevoiti sa-l elibereze. Pina acum intre cele doua parti nu s-a incheiat niciun contract. Primarul Ion Petre insa nici nu vrea sa auda de mutarea Statiei, atit timp cit angajatii au locuintele asigurate de Primarie. Daca se vor muta, acestia isi vor pierde apartamentele. (D. GANEA)


Promovare "Eco"


Pe 11 mai, Primaria orasului Panciu a deschis licitatia de promovare a Proiectului "Eco-Sistem Panciu, Extinderea retelei de canalizare a orasului". Potrivit anuntului de publicitate, criteriile de calificare au in vedere situatia personala a ofertantului care trebuie sa depuna o serie de declaratii si sa ofere date despre situatia sa economico "" financiara, bilantul contabil, informatii privind cifra de afaceri, capacitatea profesionala si eventuale informatii privind subcontractantii. Pentru promovarea proiectului privind canalizarea orasului, Primaria Panciu este dispusa sa plateasca suma de 61.890 de lei. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.