Orașul Odobești

Info-Educatie

Gabriela Draghici
1 nov 2010 3716 vizualizări
Bani de liceu pentru 1.000 de elevi mai multi in acest an

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vrancea a afisat pe site-ul institutiei lista cu beneficiarii programului national de protectie sociala "Bani de liceu". Din cei 2.656 de elevi care si-au depus dosarele, 2.563 vor beneficia de ajutorul financiar. Anul acesta, mai multi elevi care se afla in intretinerea familiilor cu venit brut lunar de maximum 150 de lei pe membru, realizat in ultimele trei luni anterioare depunerii cererii, au solicitat ajutor din partea statului. Potrivit situatiei de anul trecut, 1.800 de elevi in dificultate au depus dosare pentru program, cu aproape 1.000 mai putini decit anul acesta. Elevii pot vizualiza lista trimisa de Minister pe site-ul ISJ, www.isjvr.vn.edu.ro. Nemultumitii mai au timp pentru a depune contestatii pina pe 2 noiembrie. (G. D)


Anca Saghin, noul presedinte CSE la Liceul Teoretic Odobesti


Elevii Liceului Teoretic "Duiliu Zamfirescu" din Odobesti si-au ales noul reprezentant in Consiliul Scolar al Elevilor vineri, 29 octombrie. Patru elevi au candidat pentru functia de presedinte, invingatoare fiind Anca Saghin cu 178 de voturi, care i-a devansat pe contracandidatii Iuliana Untrece, Madalina Lupu si Marius Nan. Cei doi din urma vor imparti functia de vicepresedinte, reprezentind interesele elevilor in frunte cu noua "conducatoare". 527 de elevi din totalul de 561 inscrisi si-au exercitat dreptul la vot, "comisia electorala" fiind alcatuita din consilierul educativ Voichita Tarciniu si directorul scolii Florea Neculai, alaturi de alti cinci elevi. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.