Jurnalism cetatenesc

Vedere de pe strada mea!

Ziarul de Vrancea
18 aug 2013 1354 vizualizări
”Câinii vagabonzi nu ne lasă să ne odihnim! Cu noi cum rămâne?”

“Bună ziua sau, poate, bună dimineata! Oricât de târzie ar fi ora, de multă vreme în zona mea, respectiv Banca Ţiriac din municipiul Focşani, nu prea se mai poate odihni nimeni ca lumea din cauza haitelor de câini vagabonzi, care s-ar părea că au împânzit oraşul, creând un disconfort din ce în ce mai mare. Latră la biciclişti, la căruţe, la boschetari (care şi ei par a fi din ce în ce mai mulţi, din păcate), chiar şi la maşini. E un haos, mai ales noaptea! De la serviciul de ecarisaj ni s-a spus că în adăpost nu mai pot fi luate alte animale, nefiind un medic care să se ocupe de primirea lor. Şi totuşi, cu noi cum rămâne? Acei iubitori de animale care nu sunt deloc puţini (asta neînsemnând că noi, ceilalţi, am fi nişte criminali) de ce nu se organizează într-un mod constructiv pentru a rezolva măcar parţial această problemă, în condiţiile în care ştim că statul nu are suficienţi bani pentru a o face? De ce nu caută sponsori, de ce nu fac adăposturi private în condiţiile legii şi se mulţumesc doar să-şi sfideze concetăţenii (plătitori de taxe şi impozite, deci şi cu unele drepturi cuvenite), aruncându-le acestor animale, până la urmă complet nevinovate, câte ceva de mâncare? Aşa că revin cu întrebarea: şi cu noi cum rămâne?Mulţumesc!”

Tutos Mirela

Nota redacţiei: Stimată doamnă, în condiţiile în care Serviciul de Ecarisaj al Primariei Focşani se declară depăşit de situaţie, redacţia Ziarului de Vrancea va aduce problema sesizată la cunoştinţa conducerii municipalităţii, în speranţa că primarul Decebal Bacinschi va dispune măsuri pentru a rezolva această problemă de interes public. bacinschi@focsani.info - este adresa oficială de e-mail a primarului în cazul în care doriţi să-i scrieţi personal. De partea dumneavoastră ar trebui să fie şi consilierii municipali arondaţi zonei 2, din care face parte cartierul Gară, respectiv Necula Ionel-Gabriel, Alecsandrescu Dorian, Berbece Gheorghiţă, Cucu Elena, Balaban Elena-Luminiţa, Preda Ionel şi Axente Manuela, ale căror adrese de e-mail şi numere de telefon le găsiţi pe site-ul www.focşani.info. Vă mulţumim pentru că v-aţi adresat redacţiei noastre!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pisimicsinecajit , acum 3925 zile, 1 ora, 49 minute, 20 secunde
Vai de bietii oameni care nu se pot odihni !!...... Ar fi niste solutii de sugerat bravilor edili privitor la situatia asta : omorati cainii pentru ca latra, omorati pisicile pentru ca miauna, citeste integral
hingherul, acum 3925 zile, 12 ore, 14 minute, 38 secunde
antigel fratilor
sandel, acum 3925 zile, 17 ore, 42 minute, 26 secunde
sa vedeti la Panciu ce este. Umbla cainii in haite de ti-e frica sa mergi pe strada... edilul ...nimic.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.